Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikorra tervezitek a nagy napot? És milyet szeretnétek hagyományosat? Hogyan kezdenétek hozzá?
Szia!
Mi pont most vagyunk a szervezés kellős közepén, ugyanis szeptemberben lesz. Hagyományos alatt nem tudom mit értesz. Ha úgy vesszük az lesz. 120 vendég, lagzi, minden. Annyiból nem hagyományos, hogy mi inkább ceremóniamester béreltünk a vőfély helyett. Egyikünk sem ez a nagy "népi hagyományos", inkább modernek vagyunk. Szóval nem akartunk kurjongatást, inkább csak levezénylést. Ja és elmarad nálunk a lánykikérő is.
Mi úgy kezdtünk hozzá, hogy először is időpontot kértünk a Polgármesteri Hivatalban, aztán meg a templomban. Amikor meg volt, lefoglaltuk a helyet, a fotóst, a videóst, a ceremóniamestert meg a zenekart. Ezek a legfontosabbak. Aztán én elmentem ruhát nézni (már meg is találtam), lefoglaltam. A meghívók lassan kész lesznek, legkésőbb 2-3 hét múlva neki állunk kipostázni, ill. kivinni őket. Megrendeltük a párom öltönyét is a napokban. Eddig kb. ennyi. Most már szinte unatkozunk, mert ugye a legfontosabbak már megvannak. Azt mondják az utolsó 3 hét a gázos, mert akkor már ruhapróbák, virágossak konzultálni stb. Ja és jártunk jegyesoktatásra, ami 4 alkalom volt.
Szia!Mi jövő májusban házasodunk:-)
3hónapja vagyunk jegyesek:-)
Bár nem veszem ki túl nagy részem a szervezésből,mert a legtöbb embert akik a szervezők ö ismeri,így napi szinten tartja velük a kapcsolatot a vőlegényem!megbeszéljük hogy szeretnénk,semmiképp nem mindennapit!DE egy valami az én kérésem volt a lánykikérő,mert igy megértik anyuék többe nem leszek a kislányuk,mert néha még szeretnék ha az lennék:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!