Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenre tervezitek álmaitok esküvőjét?
én legszívesebben valami vidéki kastélyban rendezném meg, természetesen kora nyáron, amikor még nincs 50 fok. a szertartás tök egyszerű lenne, de akarok mindenképpen egy kórust, akik valami örökzöldet énekelnének,v agy valami különlegeset, ami mégis nagyon illik az esküvőre.
szeretném, ha sok ember lenne, de ha csak a legközelebbi barátok lennének ott, lehet hogy még jobb lenne.
templom úgyse lesz, szóval az nem téma.
utána szeretnék szintén valami különlegeset, mondjuk egy ebédet, ami alatt vonószenekar játszana, utána beszélgetés, esetleg videók nézegetése a gyerekkorunkról egészen mostanáig (persze kivetítőn), utána meg vacsora, ami alatt valami igényen könnyűuzene lenne, mondjuk egy jazz zenekar, vagy egy egész bigband.
az esti bulin pedig talán egy rockandroll zenekar játszana, de természertesen valami igazán jó zenekar, semmi mulatós-hakni bénaság.
éjfélkor mondjuk a poén kedvéért még egy adag zsíroskenyér is előkerülne :)
szeretném, ha a barátaim mondanának pár szót arról, hogy mit gondolnak rólunk, és mit kívánnak nekünk.
...és most felébredtem és bilibe lóg a kezem :DD:
Miért fontos ez a nagy felhajtás lányok??? Sosem értettem. Persze legyen szép ruhám, kicsit más nap mint a többi, de felesleges cirkusz, minek? Lényeg, hogy szeressük egymást és boldogok legyünk, de ez csak az én véleményem.
A kérdésre a rövid válasz. Sosem terveztem álom esküvőt.
Jó ez a két kérdés így együtt: "Milyenre tervezitek álmaitok esküvőjét"
" Válásnál minden esetben az anyának ítélik a gyereket? Mik a szempontok?"
álomesküvő?
templom,habos-babos ruha,virágok,sok ember...
lagzi nélkül,pénzkidobás...
szertartás szépe,de ennyi
utána el nászut
polgári esküvőt meg 2 tanuval,max szülőkkel,utána szülőkkel vacsi otthon...
a ruha és a virágok kellenek,de ez az etessünk,itassunk meg minden sosemlátott rokont,azt soha...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!