Szoptató anyukák! Mikorra tervezitek az elválasztást,
meddig szeretnétek szoptatni a babátokat? Kiváncsi
lennék rá, ki hogy gondolkodik erről.
Figyelt kérdés
2009. jan. 17. 16:07
1/9 anonim válasza:
5 hónapos korától megkezdem hozzátáplálást hogy kitudjunk váltani legalább egy étkezést /késöbb kettőt/De reggel és este szeretném szoptatni ameddig csak lehet!/1 éves korig legalább/Minden jót!
2009. jan. 17. 16:35
2/9 anonim válasza:
Szia. Én hat hónaposan szeretném elkezdeni hozzátáplálni, és legkésőbb egy éves korában szeretném elválasztani. Ő nem szokott cicizni, csak addig szívja, amíg éhes, ha jól lakott kiköpi, és úgy gondolom, hogy egy éves kor után már nincs tápanyag értéke az anyatejnek a baba számára.
2009. jan. 17. 16:36
3/9 anonim válasza:
6 hetes a babám, egyelőre rengeteg tejem van, remélem így is marad. A tervem az, hogy 6 hónapos korában elkezdem a hozzátáplálást, utána max 10 hónapos koráig szeretném szoptatni, annál tovább nem nagyon. Aztán majd meglátjuk, hogy alakul.
2009. jan. 17. 16:59
4/9 anonim válasza:
Én ameddig jól fejlődik az anyatejtől, addig kizárólag azt szeretnék neki adni. Utána jöhet a hozzátáplálás. Mindent megteszek a sikeres szoptatásért, és remélem, össze is jön. Második babám anno kb. 8 hónapos koráig csak anyatejet kapott.
2009. jan. 17. 17:17
5/9 anonim válasza:
Mi 4 hónaposan kezdtük az elválasztást és max 1 éves koráig akarom szoptatni,de szerintem előbb leszokik róla.
Nem fogok nagyon szomorkodi emiatt.most lehet lepontozni.
2009. jan. 17. 17:36
6/9 anonim válasza:
Igaz, hogy már nagy a fiam, de úgy voltam vele, hogy szopik ameddig szopik, ami végul is 21 hónapos koráig tartott.
Pedig volt benne olyan is többször , hogy pár nap, sőt egy hét kimaradt.
Elválasztani nem lett volna szívem.
Annyira jópofa volt mikor másfél éves kora környékén jött este és annyit mondott : anya, cici.
2009. jan. 17. 18:14
7/9 anonim válasza:
Mi 6 hósak vagyunk, 5 hósan kezdtük el a hozzátáplálást, 7 hós korára szertném a déli szopit kiváltani és egy éves koráig el szeretnék jutni az addig, hogy csak este szopizzon.
Aztán ki tudja, lehet, hogy előbb leszokik rólam :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!