Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Doki szerint a túlsúlyom...

Doki szerint a túlsúlyom miatt nem esem teherbe? 15 kg +

Figyelt kérdés

Mit gondoltok erről?

64 kg vagyok és 155 cm, dokim azt mondta, hogy mivel szervileg minden oké, a túlsúlyom lehet a gond...

2014. nov. 24. 13:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem egyáltalán nem vagy túlsúlyos!!

Keress egy másik dokit!Van egy kis felesleged,de az nem túlsúly!

2014. nov. 24. 13:58
 2/21 anonim ***** válasza:
78%
ez BUTASÁG....anyám erősen túlsúlyos, már az első gyerekénél is molett volt, olyan teltkarcsú, azóta 9 gyereket szült :)
2014. nov. 24. 14:01
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy marhaság. A szervileg "minden oké" még elég kevés. Hormonálisan is minden oké? Pajzsmirigyed rendben? Inzulinod rendben? Prolaktinod rendben? Volt átjárhatóságid? Megnézték laparoszkóppal, hogy nincs-e endometriózisod? Spermavizsálaton túlvagytok? Amiket írtam, egy mezei nőgyógyászati vizsgálaton nem lehet megállapítani!
2014. nov. 24. 14:01
 4/21 anonim ***** válasza:
28%

Elvileg ez nem extrém túlsúly, de ettöl függetlenül legalább 10 kg-mal kevesebb egészségesebb (és szebb) lenne.

Márcsak azért is megérné egészséges módon lefogyni ennyit, mert a terheség alatt úgyis jön fel valamennyi és minél kevesebb a fölösleg, annál jobb neked is meg a babának is.

A 64 kg tényleg sok, én (150 cm magasan) szülni mentem ennyivel, ez nekem rengeteg lenne.

2014. nov. 24. 14:04
 5/21 anonim ***** válasza:
51%
108-kilóval maradtam terhes és 170 cm vagyok. Rögtön sikerült a baba, szóval, nem hiszem, hogy ez lenne a gond...
2014. nov. 24. 14:04
 6/21 anonim ***** válasza:

én ismerek túlsúlyost, nagyon nehezen esett teherbe, utána meg nem bírta a magzatburok, megrepedt, jött a baba hoszonvalahanyadik hétre..

neki is javasolták a fogyást pedig korábban.

2014. nov. 24. 14:05
 7/21 anonim ***** válasza:
49%

"Szerintem egyáltalán nem vagy túlsúlyos!!

Keress egy másik dokit!Van egy kis felesleged,de az nem túlsúly!"

Hogyne lenne túlsúly!

Ehhez a magassághoz 50 kg körüli testsúly a normális.

2014. nov. 24. 14:13
 8/21 anonim ***** válasza:
71%
Ez szerintem is hülyeség a barátnőm 167 cm és 112kg-mal!!! lett terhes. Túlhordta 1 héttel a babát. Most egy 7 hónapos egészséges kisfiú anyukája
2014. nov. 24. 14:19
 9/21 anonim ***** válasza:
57%

nem, ez hülyeség.

Nekem is mondtak ilyet a nőgyógyászaton, de rajtam 30kg felesleg volt és inzulinrezisztanciát feltételezett az endokrinológus (közelebb volt az alsó határhoz, mint a felsőhöz az inzulinom, de mégis gyanús volt) és erős D vitamin hiányt mutatott a labor. Ezen kívül semmit nem találtak, sem hormonnál sem ultrahanggal. A Dvitamin pótoltam rendszeresen, az orvos ajánlott egy diétát, 5kg-ot fogytam és 2. hónapban már terhes voltam. Ennyit a túlsúlyról. Most is visszajött szülés után egy évvel, bár 10kg-al kevesebb vagyok, mint amivel a terhességet kezdtem, megint Dvitamint kell pótolnom és lett is peteérésem. Jó egyszerűen lerendezik a dokik ezt...

2014. nov. 24. 14:23
 10/21 anonim ***** válasza:
48%

156 cm vagyok és kb 85-90 kg egyenletesen elosztott ,,túlsúllyal".

Nekem is mondta több orvos ,hogy fogyak le mert nekem 47-49 kg ami kell,de ! Én kérdeztem a dokikat ,hogy ok lefogyok 47-49 kg ra hogy fogok dolgozni?Hogy tudok majd megemelni egy talicska földet vagy egy kontineres növényt,nagyobb fát vagy cserjét?

Parképítő a szakmám így ez lehetetlen hogy ,,piriszka" legyek.

Voltam 62kg de annál jobban fájt mindenem és nem bírtam a terhelést munkában sem.

2014. nov. 24. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!