Teherbe estem volna?

Figyelt kérdés
Kesik a havim. A baratommal mindig vedekeztunk, 1x volt hogy lejott az ovszer de azonnal eszrevettuk es abbahagytuk. E honapban voltam felfazva. Vereset pisiltam es meg mindig csip.. szertintetek ugye nem cagyok terhes?

2014. nov. 23. 22:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Mióta késik? Lehet hogy a felfázás zavar be nálad! Azért menj el nőgyógyászhoz mert a barátnőm is folyton felfázott (ill. ilyen tünetei voltak) és kiderült hogy egy mindig visszatérő bakteriális fertőzése van...amit lassan 2 hónapja kezelnek. Ha mindig védekeztetek akkor nem lehet terhesség!
2014. nov. 23. 22:56
 2/7 anonim ***** válasza:
felfázás bezavarhat de mennyit késik ez a kérdés
2014. nov. 23. 23:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Gondolom ha ilyen beteg voltál, hogy vereset pisiltél akkor kaptal ra antibiotiumot vagy barmilyen gyogyszert...attol is késhet akár egy hetet is...és ha stresszelsz rajta akkor akár többet is...vegyel tesztet hogy megnyugodj :)
2014. nov. 23. 23:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Csinaltam tesztet negativ lett. 2 napot kesik. Mennyi a normalis?
2014. nov. 24. 06:15
 5/7 anonim ***** válasza:
A 2 nap az semmi...akár 2 hetet is keshet korulmenyektol fuggoen, pl betegseg, gyogyszer, stressz, idojaras...ezt rengeteg dolog befolyásolhatja, nem kell aggódnod :)
2014. nov. 24. 10:15
 6/7 anonim ***** válasza:
2 nap ok. En 5 napig nem aggodnek. Utanna elmennek a nogyogyaszomhoz. Lehet nem csak a stressz az oka a kesesnek. Lehet pl pco. Nekem nem volt tunete. Mehgyulladas miatt mentem uh-ra es ott derult ki.
2014. nov. 26. 18:58
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem késett 2 hetet is sőt ki is maradt felfázás miatt. nagyon kemény volt mert sírva feküdtem mert még az is fájt. ülni se tudtam olyan rossz volt. úgy hogy minél hamarabb kezeljék ki mert csak küszködni fogsz vele. 2 évig mindig felfáztam utána.... nyáron 40 fokba két összehajtott pokróccal a fenekem alatt képes voltam felfázni...
2014. nov. 27. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!