Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy nem estem teherbe?

Lehet hogy nem estem teherbe?

Figyelt kérdés
Lassan 2 hete hogy egyutt voltam a parommal ,, menstruacio utan es belem elvezett ..szeretnenk babat ..szerintettek ha terhes maradtam volna mar lenne elojelei? Tesztet csak hetvegen csinalok ..sajnos semmi elo jelt nem eszlelek vagy szerintettek meg korai?

2014. aug. 27. 09:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Menstruáció után nagyon kevesen ovulálnak.
2014. aug. 27. 09:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem az egész terhesség alatt semmilyen tünetem nem volt azon kívül, hogy kimaradt a menstruációm. Nem kell hogy feltétlenül legyenek tünetek a terhességnél.
2014. aug. 27. 09:47
 3/9 anonim ***** válasza:
Ahogy az első is írja, mensi után nagyon ritkán fordul elő egyből ovuláció. Az általában a 14. nap környékén van, mensi vége meg legtöbbször 4-5. nap. Vagy tudod, hogy akkor volt peteérésed? Ha babát szeretnétek, akkor peteérés környékén is együtt kellene lenni. Elvileg sokan mondják,hogy nincs tünet, többen pedig görcsölgetést, menstruációs tüneteket észlelnek baba mellett is. Biztosat majd a teszt mutat. (vagy az orvos)
2014. aug. 27. 11:26
 4/9 A kérdező kommentje:
oszinten en nem tudom mikor volt peteeresem :) de nem csak ovulaciokor lehet teherbe esni es pont akkor volt alkalmunk ezert voltunk egyutt :)
2014. aug. 27. 13:06
 5/9 anonim ***** válasza:
De csak ovulációkor lehet. Más kérdés, hogy létezik elvileg spontán ovu. De azért ez szintén csak másokkal esik meg, max. ismerős, ismerősének az ismerősével. Én nem is merek ilyet. :) Persze elvben van.
2014. aug. 27. 13:13
 6/9 A kérdező kommentje:
ertem akkor nincs eselyunk? :(
2014. aug. 27. 13:14
 7/9 anonim ***** válasza:
akkor van rá esély, ha nagyon rövidek a ciklusaid.
2014. aug. 27. 13:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Ovulaciokor lehet teherbeesni...akkor van eselyetek..tehat mostantol mielőtt megkene jonni az előtt 14 nappal szexeljetek akkor lesz ovulaciod valoszinuleg..de akkor se tuti,h első honapban összejön!
2014. aug. 27. 13:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Ovulációkopr szabadul ki a pete a tüszőből, és a kiszabadult petét termékenyül meg. No ezért lehet csak ovukor teherbe esni, mert akkor van mit megtermékenyíteni. Persze jó közegben a kiskatonák 2-3 napig is elélnek és szépen bevárhatják benned, amíg kiszabadul a petesejt. De ha neked azon a 4.-5. nap környékén nem volt ovud, és azóta nem is voltatok együtt, akkor az túl sok idő ahhoz, hogy a bejutott spermiumok eléljenek a középidőben kiszabadult petéig.

(Egyébként a peteérés az egy folyamat, ami menzitől ovulávióig tart. az ovuláció pedig a tüszőrepedés, amikor kiszabadul a petesejt. Szóval a peteérés és az ovuiláció két külön dolog, mégha sokan egymás szinonimájaként is használják)

2014. aug. 27. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!