Ha menstruáciò alatt estem teherbe, hány hetes terhes vagyok, illetve kimutatja már a teszt?
Sziasztok!
Az utolsó menstruàciòm 2014.07.21-èn volt,2014.07.23-àn vèdekezès nèlkül voltam együtt partneremmel.
Tudom,hogy csak 2 napja kèsik az amùgy rendszeres menstruàciòm,de az effajta alhasi szurkàlàsok ès pisilèsi ingerek eddig ismeretlenek voltak...
Ha esetleg attòl az együttlèttől teherbe estem,most melyik hètnél jàrok?
Dèlutàn teszteltem,de negatìv lett...
07.20-án lett vége az előző ciklusodnak, és 07.21-én kezdődött a következő, és te annak a 2. napján estél teherbe.
De az utolsó menses első napjával csak hozzávetőlegesen számolnak az orvosok. Majd a 6-12 között korrigálni fogják a kiírt szülés időpontját.
Egyébként júliust írtál, de bizonyára elírtad, mert még csak 07.21. van. Szóval, ha június 21-én volt meg utoljára, akkor 4 hetes és 2 napos terhes vagy. De 6 hetesnek felel meg a terhességed kora. (Mivel nálad nem telt el 2 hét a menses és az ovu között.)
#2 vagyok
De ha negatív a teszt, akkor nem vagy terhes. Ovu után 4 héttel (beágyazódás után 3 héttel) már ki kellene mutatnia.
Nem!Te ìrtad jòl.Elìrtam a hònapot...
Szòval akkor nem befojàsolja a szàmolàst,hogy menstruàciò alatt törtènt a dolog?
A tesztem negatìv lett,de lehet korai volt,nem?
Vagy nem a megfelelő napszakban volt a tesztelès...Vagy nem vagyok terhes..
Nem tudom...nem szokott kèsni,ès ezek a fàjdalmak is hozzà...Aggòdok,mert nem szeretnèm!
Igaz...Ha ez nem terhessèg,ezutàn mindig fogok!
Köszönöm a vàlaszokat is,bàr a kèrdèsemre nrm èrkezett konkrèt vàlasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!