Ha menstruáciò alatt estem teherbe, hány hetes terhes vagyok, illetve kimutatja már a teszt?
Sziasztok!
Az utolsó menstruàciòm 2014.07.21-èn volt,2014.07.23-àn vèdekezès nèlkül voltam együtt partneremmel.
Tudom,hogy csak 2 napja kèsik az amùgy rendszeres menstruàciòm,de az effajta alhasi szurkàlàsok ès pisilèsi ingerek eddig ismeretlenek voltak...
Ha esetleg attòl az együttlèttől teherbe estem,most melyik hètnél jàrok?
Dèlutàn teszteltem,de negatìv lett...
Most így okos enged szamàr szenved elven hagylak örülni,mert làtom nagyon nyomod a smiley-kat,amiivel biztos palàstolsz valamit (valami olyanra gondolok amivel jellemeztèl az elmùlt pàr hozzàszòlàsoddal).
Szèp àlmokat! :)
Kérdező, kicsit csillapodj!
99%, hogy nem vagy terhes.
Igen, ott az 1%, hogy tévedett a teszt, de akkor könyörgöm, mi azt innen honnan tudhatjuk?
Te magad kérdezed ott legfelül, hogy "kimutatja már a teszt?"
Megírtuk, hogy az együttlét után 4 héttel már ki kellene mutatnia, ha terhes lennél.
Azt meg te is tudod, hogy a teszt nagyon ritkán tévedhet.
Akkor most mit nem értesz? Ennél pontosabb választ csak az orvos tud adni.
Nem csak gusztustalan, hanem olyan fertőzést el lehet kapni olyankor, hogy még!
De gondolom, ezzel sincs tisztában...
Nektek gusztustalan,nekem meg jól esett :)
Egyèbkènt a mai reggeli vizeletből csinàlt teszten halvàny màsodik csìk is megjelent idiòtàk! :)
Puszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!