Negativ teszt.. Attol meg lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Kesik ket napja, altalaban nem szokott. Volt mindjart megjon erzes, ami nagyjabol elmult, de neha neha visszajon. Tegnap elott csinaltaam x-epil tesztet este, ma reggel hcg-line nevu tesztet. Mindketto negativ. Kozepidoben is voltunk egyutt. A melleim megnottek egyik naprol a masikra es ha hozzaerek faj is. Ilyenkor mi van? Koszonom :-) :-) :-)2014. júl. 18. 10:21
1/44 anonim válasza:
Neki is negatív volt:) : http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Reggeli elsőből csináltad a 2. tesztet?
2/44 A kérdező kommentje:
Igen a mait a reggeli elsobol csinaltam, de olyan hatarozottan es gyorsan lett negativ:-(
2014. júl. 18. 12:23
3/44 anonim válasza:
Akkor most vagy kb. a 14. dpo-n ugye? Lehet, hogy még gyenge a hcg szintje a szervezetedben, de a tünetek pms tünetek is lehetnek, szokott érzékeny lenni a melled? Én csinálnék pár nap múlva reggeli elsőből egy minimum 25-ös érzékenységű tesztet, mondjukaz x-epilt, arról elég jók a tapasztalatok.
4/44 anonim válasza:
Ugyan így vagyok. Csak nekem még nem késik 4 nap addig :( nagyon szurkolok.
5/44 A kérdező kommentje:
Most mar 16-17 kb, ott tartok most. Szokott fajni a mellem mensi elott is . De amikor most meg kellett volna jonnie, gorcsoltem mintha megjonne es elotte kezdett el fajni a mellem. 10percenkent rohantam a mosdoba h na most meg jott. A gorcsok elmultak, a mell maradt... ilyen meg soha nem volt. Mult honapba voltam dokinal uh-n is megnezett azt mondta minden ok:-)
2014. júl. 18. 14:51
6/44 anonim válasza:
én is ma elkezdtem görcsölni, csak nem értem miért amikor van még 4 napom. de nagyon úgy érzem hogy nem sikerült :(
7/44 A kérdező kommentje:
Nyugi en ket napig gorcsoltem es semmi.... bar teszten sincs semmi :-D
2014. júl. 18. 14:57
9/44 anonim válasza:
:D Lányok, ha leírnám, hogy nálam mi van, az még kevésbé lenne az:D Nade még bármiből lehet bármi, nem?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!