Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Negativ teszt.. Attol meg...

Negativ teszt.. Attol meg lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Kesik ket napja, altalaban nem szokott. Volt mindjart megjon erzes, ami nagyjabol elmult, de neha neha visszajon. Tegnap elott csinaltaam x-epil tesztet este, ma reggel hcg-line nevu tesztet. Mindketto negativ. Kozepidoben is voltunk egyutt. A melleim megnottek egyik naprol a masikra es ha hozzaerek faj is. Ilyenkor mi van? Koszonom :-) :-) :-)

2014. júl. 18. 10:21
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
És első baba lesz mindkettőtöknél?
2014. júl. 18. 16:09
 22/44 anonim ***** válasza:

Hát reménykedek. Nekem azt mondta nehezebben sikerülhet, de nem biztos. Meg korai szülés is lehet meg vetélés. De a császár az tuti már az elején.

ki mikor tesztel? :D

2014. júl. 18. 16:09
 23/44 anonim ***** válasza:
első bizony :)
2014. júl. 18. 16:10
 24/44 anonim ***** válasza:

Ja, ez a ki mikor tesztel kérdés jó:D (ha már én nem, akkor lealább VALAKI:D én legalábbis így vagyok:D)

Hát én most vettem egy olyat, ami hétfőn a pozitívat mutatta, és nagy reményeket fűzök hozzá:D De legkorábban holnap lenne "értelme" tesztelni, viszont drága a teszt, és nem akarom ellőni, majd meglátom, lesz-e holnap reggeli is ébredéskor hányingerem, de szerintem még várok pár napot, az is lehet, hogy egy hetet, talán 1,5-et. Addig talán össze is tudnánk hozni, ha most nem lenne:D

Ti mikorra tervezitek a következő tesztelést, és milyenekkel teszteltek?

2014. júl. 18. 16:18
 25/44 anonim ***** válasza:
Az a baj nálunk dmbe csak 2 fajta teszt van van egy neve nincs csak doboza amin egy vigyorgó sárga szmájli van, :DD az ezer forint, meg van egy másik clearblue az meg 3 ezer, de olyan kedd- szerda körül szerintem lövök egyet :D
2014. júl. 18. 16:21
 26/44 anonim ***** válasza:
nem rég kezdődött nálam egy kis folyás, ilyen átlátszó szerüség, de elég sok van, mensire utal vajon?
2014. júl. 18. 16:26
 27/44 anonim ***** válasza:
Hát akkor megy a drukk, húzzuk másfele a statisztikát:D
2014. júl. 18. 16:28
 28/44 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem mensi előtt nem szokott ilyen lenni. De itt megoszlik, hogy kinél mi van, volt, ahol baba volt: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
2014. júl. 18. 16:31
 29/44 anonim ***** válasza:
majd írjatok mi lett nektek!! :D
2014. júl. 18. 16:36
 30/44 anonim ***** válasza:
Oké, te is!
2014. júl. 18. 16:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!