Negativ teszt.. Attol meg lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Kesik ket napja, altalaban nem szokott. Volt mindjart megjon erzes, ami nagyjabol elmult, de neha neha visszajon. Tegnap elott csinaltaam x-epil tesztet este, ma reggel hcg-line nevu tesztet. Mindketto negativ. Kozepidoben is voltunk egyutt. A melleim megnottek egyik naprol a masikra es ha hozzaerek faj is. Ilyenkor mi van? Koszonom :-) :-) :-)2014. júl. 18. 10:21
21/44 anonim válasza:
És első baba lesz mindkettőtöknél?
22/44 anonim válasza:
Hát reménykedek. Nekem azt mondta nehezebben sikerülhet, de nem biztos. Meg korai szülés is lehet meg vetélés. De a császár az tuti már az elején.
ki mikor tesztel? :D
24/44 anonim válasza:
Ja, ez a ki mikor tesztel kérdés jó:D (ha már én nem, akkor lealább VALAKI:D én legalábbis így vagyok:D)
Hát én most vettem egy olyat, ami hétfőn a pozitívat mutatta, és nagy reményeket fűzök hozzá:D De legkorábban holnap lenne "értelme" tesztelni, viszont drága a teszt, és nem akarom ellőni, majd meglátom, lesz-e holnap reggeli is ébredéskor hányingerem, de szerintem még várok pár napot, az is lehet, hogy egy hetet, talán 1,5-et. Addig talán össze is tudnánk hozni, ha most nem lenne:D
Ti mikorra tervezitek a következő tesztelést, és milyenekkel teszteltek?
25/44 anonim válasza:
Az a baj nálunk dmbe csak 2 fajta teszt van van egy neve nincs csak doboza amin egy vigyorgó sárga szmájli van, :DD az ezer forint, meg van egy másik clearblue az meg 3 ezer, de olyan kedd- szerda körül szerintem lövök egyet :D
26/44 anonim válasza:
nem rég kezdődött nálam egy kis folyás, ilyen átlátszó szerüség, de elég sok van, mensire utal vajon?
27/44 anonim válasza:
Hát akkor megy a drukk, húzzuk másfele a statisztikát:D
28/44 anonim válasza:
Nem tudom, nekem mensi előtt nem szokott ilyen lenni. De itt megoszlik, hogy kinél mi van, volt, ahol baba volt: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
29/44 anonim válasza:
majd írjatok mi lett nektek!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!