Negativ teszt.. Attol meg lehetek terhes?
Hát a hétfőt szerintem is várd meg, 1 hét-10 nap késés után pedig már lehet érdemes elmenni a dokihoz.
Nekem is első lenne amúgy:)
hátha nincs baj és babuci lesz.
én nagyon görcsölök, de nem értem miért :(
Ó, akkor mégis megjött?
Nekem ma nem voltak tünetek, csak nagy ritkán érzékeny mell, de semmi hasszurka, és hányingerem sem volt reggel, ahogy felébredtem. Pici alapémelygés van csak, de az ezen a ponton kb. bármitől lehet:) Viszont álmomban hullámvasutaztam, és úgy ébredtem, hogy liftezik a gyomrom:D de ez ébredés után azonnal elmúlt, nem úgy mint tegnap.
Néha eszembe jut, hogy az egészet csak képzeltem, és még így is lehetne, ha nem lett volna a teszt hétfőn pozitív, meg ha nem lett volna a 10.dpon fél napos pecsételés, és nem jött volna meg korábban. Na meg ilyen mellfájásom sem volt soha, mint a múlt héten véget érő, és 1 hétig tartó.
Ma inkább a ,,csak beképzeltem" hangulatban vagyok, nem vagyok letörve, ez inkább csak olyan realista hozzáállás.
Jövő hét végén lövök egy tesztet, biztos, ami biztos alapon, aztán ha negatív, akkor megnyugszom. Tesztelnék én előbb is, de beláttam, hogy értelmeten. Nálam ennyi van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!