2 napja késik,2 hete rendszeresen szédülök, rosszul leszek, és fájnak a melleim. Teszt negatív. Terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Vagy nem függ össze? Máskor is szokott kicsit fájni a mellem de nem ennyire.2014. júl. 5. 22:09
1/12 anonim válasza:
Valo szinu hogy hamar vegezted a tesztet.... ismeteld meg ujjra.. . Nsgyon szeretnel gyereket???? Mert ha igen.... es csak erre gondolsz akkor az agyad produkalja ezeket a tuneteket.... mikor teszteltel??
2/12 A kérdező kommentje:
Nem, igazából nem szeretnénk még, nem így terveztük. Védekezünk is mindig. Persze nem történik semmi ha mégis baba, férjnél vagyok stb. csak pár év múlva szerettük volna. :S
2014. júl. 5. 23:22
3/12 A kérdező kommentje:
Bár igazság szerint minden hónapban parázunk emiatt, úgyhogy maximum amiatt lehetséges h minden jelre azt hisszük :-D
2014. júl. 5. 23:25
4/12 A kérdező kommentje:
Ja és tegnap teszteltem mikor 1 napja késett, mert nekem szinte órára pontosan jön meg mindig.
2014. júl. 5. 23:26
5/12 anonim válasza:
Ertelek :-)lehet a para miatt is igazad van.... ha tovabbra kesik sztem tetsztelj,nem ilyesztgetesbol mondom,de en voltam 1x igy. Hogy keset terheseg minden tunete megvolt.... rengeteg negativ teszt.. merr ugy gindoltam ha nem baba akkor tuti beteg vagyok :-)es mar 2 honapja kesett elmentem dokihoz 12 hetes terhes voltam...!azert volt negativ s tesztem mert a baba nem birt annyi hcg hormont termelni!!! Tehat teszteljj a jovoheten ha nem jon meg es azt koveto heten pedig menj dokihoz !!!
6/12 A kérdező kommentje:
Ma sem jött meg, és negatív megint :( remélem nem vagyok beteg :(
2014. júl. 6. 08:47
7/12 anonim válasza:
Nyugodj meg nincs semmi bajod!!milyen tunetedi vannak egyebkent ??
8/12 A kérdező kommentje:
kb. 2 hete minden nap szédülök, émelygek. Ma egész este úgy fájt a fejem, hogy alig aludtam. Illetve pár napja napokig fájt a mellem de az már elmúlt. És hát a 3 napos késés. Az elmúlt időszakban jópár kilót fogytam (nem direkt), és frontérzékeny is vagyok, gondoltam biztos ezektől lehet. A tüneteket biztos, hogy nem beképzelem, mert nem enyhék voltak.
2014. júl. 6. 11:13
9/12 anonim válasza:
Ne aggodjj szerintem meg fog rad jonni !!! Minden tergeseg mas termeszetesen...de leg szembetunobb jel mundig az volt..hogy ebredes utan hanyas rosszul let.....ezek a tunetek normalis mivel nem jott meg rad... akkae ho hullam is jelentkezhet ..mell erzekenysege is megszunt. . Meg fog rad jonni tutira..... !! Keshet akar 5 napot is.. vagy 1 hetet.... ezek a jelek inkabb hormon felborulasara utalnak...amit akar hirtelen gigyas is okozot!!!ne agyalj ne idegeskedj.... menstrualni fogsz!!
10/12 anonim válasza:
Hirtelen fogyas okoz....bocsi telorol alig tudok irni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!