Negativ teszt.. Attol meg lehetek terhes?
Ja és persze ilyenkor az ember minden hülyeséget elővesz, csak hogy elüsse az időt, hát én az ingát vettem elő, amit már évek óta nem használtam. Nem tudom mennyire tudjátok, ez ilyen eldöntendő kérdésekre mutat igent, vagy nemet. 3 különböző napon is feltettem a kérdéseket, ugyanazokat a válaszokat mutatta: Terhes vagyok? Igen. Kihordom végig a babát? Igen. Fiú lesz? Igen. Lány lesz? Nem.
Persze, hogy ilyenkor szedi elő az ember az ilyeneket...:D Nem mintha 100%osan hinnék benne, de most ebben az esetben nem bánnám, ha igazat mutatna:D
:D ne ostorozd magad, sokan teszteltünk ennel korabban is....:) Nekem sem jött össze, bar nem tudom, mit vartam: megszakitasos vedekezes (meg nem probalkozunk elesben), 1 hettel korabbi menstruacio, igaz, hogy nem erös, de maskor sem az, aztan többsegeben negativ tesztek (volt 1 idön tuli halvany pozi, es egy hatarozott pozi). Levontam a konkluziot, azert meg mindig az fordul elö nagyobb esellyel, hogy megszakitasnal pici az esely, nem az az altalanosan elterjedt, hogy van verezgetes, es ha össze-vissza mutat a teszt, akkor az esetek többsegeben vagy ciszta volt, vagy nem tudott megtapadni. A PMS tünetek pedig elöjöhetnek, akkoris, ha addig egyaltalan nem az volt a jellemzö.
Nade, talalkoztam azert itt ezekkel ellentetes peldakkal, ugyhogy vegülis meg mindig van remeny:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!