Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van esély arra,...

Szerintetek van esély arra, hogy teherbe estem? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Előre kérek mindenkit, hogy normális válaszokat adjon, nem vagyok kíváncsi a lehurrogásokra, köszönöm.

Szóval, nagyon aggódom emiatt, hogy netán terhes vagyok. Sosem volt rendszeres a menstruációm, volt amikor 1 hónap ki is maradt. Legutóbb augusztus 24-29-ig menstruáltam, azóta nem. Szeptember 18-án és 19-én védekezés nélkül feküdtem le a barátommal, elvileg terméketlen napok voltak. De most meg tudna ölni az ideg, hogy terhes vagyok-e. Ugyanis... Az első tesztet szeptember 25-én csináltam, az negatív lett. Később szeptember 28-án is csináltam egyet, az szintén negatív lett. Szeptember 29-én voltam Béta-HCG tesztet csináltatni, és az eredménye 6,1 lett (úgy tudom 5,9-ig a normális). Az orvos azt mondta, hogy ez nem terhesség, nyugodjak meg. Így is tettem, egészen a mai napig. A biztonság kedvéért vettem még egy tesztet, és október 4-én elvégeztem, és ezen két csíkot mutat, viszont a második csík jóval halványabb, mint az első. Szerintetek meg van a baj? :(

Nagyon aggódom, kérlek csak normális válaszolók kommenteljenek. :(

2014. okt. 4. 21:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
van rá esély, képet nem tudsz küldeni a tesztről?
2014. okt. 4. 21:42
 2/14 anonim válasza:
Szerintem fordulj nőgyógászhoz minnél elöbb. A tesztek sem 100% ak de a legtöbb esetben azok.De viszont az idegesség sokmindent tehet, én is voltam így és megvoltam győződve arról hogy terhes vagyok miután látam a 2 csíkot de aztán megjött a menszeszem és minden ment a maga útján.:)
2014. okt. 4. 21:44
 3/14 A kérdező kommentje:

Ugye az első két teszt egyértelmű.

Itt van az utolsóról a kép: [link]

2014. okt. 4. 21:53
 4/14 anonim ***** válasza:
Csinalj meg egy tesztet, masik fajtat, ha az is pozitiv akkor minden esely mrgvan ra. Akkor kerj egy idopontot a dokidhoz aki biztosan meg tudja allapitani akkor is ha korai (4-5hetes)a terhesseg.
2014. okt. 4. 21:53
 5/14 anonim ***** válasza:
4-Es vagyok, ez full pozitiv. Nekem ennel meg gyengebb volt q masodik csik, es most itt alszik mellettrm a baba, szoval menj biztosra. Uj teszt plusz doki!!
2014. okt. 4. 21:55
 6/14 anonim ***** válasza:

Ha védekezés nélkül szexelsz mindig van esély a terhességre.

a teszted egyértelmű pozitív.

menj nőgyógyàszhoz az a biztos!

Sok sikert!

2014. okt. 4. 22:02
 7/14 anonim ***** válasza:

ez baba:(

tuti nem fog örülni az apa?

2014. okt. 4. 22:26
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy örülne-e neki, vagy nem. 18 éves vagyok, ő pedig 23.
2014. okt. 4. 22:45
 9/14 anonim ***** válasza:

Előbb kellett volna gondolkodni, amikor védekezés nélkül szexeltetek akkor még nem okozott problémát, hogy baba lehet belőle?

Hétfőn az első dolgod a nőgyógyászhoz vezessen, a mellékelt teszt alapján igen terhes vagy, mégpedig kb. 5-6 hetes.

2014. okt. 4. 23:04
 10/14 A kérdező kommentje:
Két héttel ezelőtt nem védekeztünk csak. Előtte mindig. 5-6 hetes hogy lehetnék? Akkor az első két teszt is kimutatta volna, nem?
2014. okt. 4. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!