Fogamzásgátló szedése után mennyi idő múlva estetek teherbe?
Figyelt kérdés
Csak 3 év múlva szeretnék babát, akkor lenne ideális számunkra. Viszont nem tudom elkezdjek e fogamzásgátlót szedni.
Mivel attól félek, hogy miután abba hagyom még éveket kellene majd várnom a kisbabára.
2014. nov. 20. 22:43
1/3 anonim válasza:
10 évig szedtem. Miután letettem, védekeztünk 2 hónapig (hogy tisztuljon a szervezetem), ezután az első "éles" hónapban összejött.
Szóval ne tarts ettől.
2/3 anonim válasza:
En 9 evig szedtem.tavaly aprilis vegen abbahagytam.majus vegen megjott..utoljara.vasarnap lesz 9honapos a kisfiunk.:)en is azt gondoltam hogy majd egy ev lesz,mert a volt fonokasszonyomnak annyi volt.de szerencsere nem.:)
3/3 anonim válasza:
1 évet vártunk az első babára, a második pedig egyetlen egy védekezés nélküli szexből becsúszott baba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!