Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek késő 32-35 évesen...

Szerintetek késő 32-35 évesen első babát szülni? Hány évesen sikerült teherbe esni es hány babát terveztek még?

Figyelt kérdés
Akinek ilyen korban vagy később jött az első baba írnátok ? Megbántátok h.eddig vártatok? Vagy sajnáljátok h. így alakult?
2014. nov. 20. 23:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
30 voltam az elsőnél, nem sokkal fiatalabb, mint amit itt írtál. Nem bántam meg, tökéletes időpont volt. Legalább még 2-3 gyereket szeretnénk, 35 évesen is még szülni fogok simán. Sőt. Én 40 felett sem tartom elítélendőnek. Mindenki a saját testét, életét, teherbírását ismeri.
2014. nov. 20. 23:25
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

30 és 32 évesen szültem a gyerekeket. Én nem bántam meg, akkor jött el nálam az ideje. Én 38 után kezdtem érezni, hogy nem szívesen szülnék többet.

Szerintem 35-ig simán belefér. Persze lehet utána is, de 35-ig szerintem egyáltalán nem számít idősnek a nő.

2014. nov. 20. 23:25
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
37 evesen szultem. nem vartam, akkor sikerult, igy nem volt mit megbanni (eu problemak mindket reszrol). kettot szerettem volna vilag eletemben, de mivel ennyire kitolodott, ugy erzem, h mar nem lesz tesoja. ezt az egyet nagyon sajnalom, uakkor nem hiszem, h meggondolnam magam. amugy orulok, h vegre van gyerekem, semmit bem bantam meg, elfogadom, h igy alakult es tovabbra is a korai(bb) gyerekvallalast tartom idealisnak. mert lehetne tesoja es mert igy az anyikaja 51 eves lesz, amikor o befejezi az altalanost. az enyem 36 volt. persze nem ez szamit, de azert ez megis oriasi kulonbseg...
2014. nov. 20. 23:32
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

32 évesen szültem, szerintem előbb nem lettem volna ennyire felkészülve és valószínűleg az akkori apukával sem tartott volna össze a gyerek sem.

Most jött el a felkészülés, letudtam az egyetemi diplomát, a diploma utáni gyakornoki munkát, a munkahelyen a lépcsőket, közben a lakást, az anyagi hátteret, hogy van hova visszamennem gyerek mellett is és megtaláltam azt az embert, akivel akitől gyereket akartam. El nem tudom képzelni, mi lett volna korábban, de egy biztos nem, nem ez a gyerek és nem ezzel az apával. Minden így volt jó, ahogy és amikor összejött.

2014. nov. 20. 23:48
 5/17 anonim ***** válasza:
8%
28 évesen szültem. Sajnálom, hogx nem jött össze előbb, mert így tesója már nem lehet, mert 30 felett már nem vállalok gyereket.
2014. nov. 20. 23:53
 6/17 anonim ***** válasza:
76%
Én sem tervezem előbb, úgyhogy szerintem nem késő. :) Nálam 35 a lélektani határ, de ki tudja, ha addig nem lesz még gyerekem és vágyom rá, lehet bevállalom. :)
2014. nov. 20. 23:54
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

32 évesen szültem ikreket, 34 évesen a kistesót.

Nekünk így jött ki, nem bántunk meg semmit. Most, 35 évesen még mindig fiatalnak mondjuk magunkat, de már megvan a tervezett három gyerek, az egzisztencia, és kijártuk mindketten, amit lehetett, teljes az életünk.

2014. nov. 21. 00:02
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Bocsáss meg egyik válaszadó, de miért nem vállalsz 30 év felett babát? Ráadásul úgy, hogy szeretnél??? Mi az oka? Mert eü kockázatnövekedés is csak 35 felett van, nem értem, komolyan. Ha akarod,mi tart vissza? 30 évesen egy nő nem öreg!
2014. nov. 21. 00:05
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én az elsőt 32 évesen, a másodikat 34 évesen szültem :). Most 35 vagyok. Nem bánok semmit, nem lehetett volna másképp, mert az apukájukkal 29.5 évesen találkoztam, 30 évesen összeköltöztünk, eljegyzés stb., 31 évesen összeházasodtunk, és én ezt ilyen hagyományos módon gondoltam jónak. Szóval előbb nem is lehetett volna, mert nem volt olyan ember, akivel családot terveztünk volna már komolyabban. Ha előbb találtam volna olyan férfit, valszeg előbb lett volna minden. De így is jó, mert legalább éltem előtte, tapasztaltam, és jobb érett fejjel gyereket vállalni. Harmincasként még nem vagyok egyáltalán öreg, se fáradt, se semmi ilyesmi. És épp olyan lelkes vagyok, mint fiatalon vagy még inkább :).A korom nem akadályozna egy 3. vállalásában sem, de más okok miatt már valószínű, nem lesz több. De minden így jó, ahogy van.
2014. nov. 21. 00:55
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 33 évesen szültem egy éve. Még nagyon szeretnék neki egy kistestvért. Talán azt bánom, hogy nem 2-3 évvel korábban, de így hozta az élet. Én semmiképp sem támogatom a korai, 20-as évek elején történő gyermekvállalást. Persze, ha besikerült, vagy úgy akarja valaki, akkor hajrá. De én azt gondolom, hogy kellett egy kicsit "bölcsülni", érettebbé válni, tapasztalatokat szerezni, hogy jobb anya legyek, tudjam nevelni is a gyermekemet a végtelen szeretetem mellett.
2014. nov. 21. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!