Te kölcsönadod másnak az első baba dolgait, ha még terveztek saját babát?
Én először rengeteg mindent kaptam olyan barátnőmtől, aki tervezett utána még babát.
És visszaadtam mindent. sőt, még olyanokat is, amiket én vettem a gyerkőcnek. Már nálunk is megvan a 2. baba, nekik a 3. két lány után egy fiúk van, így jól jön nekik a fiús cucc. nekem a nagy lány, ők adnak lányosat, én fiúsat.
Nálunk nagyon működik ez a csere-bere. :D
És iszonyú sokat spórolunk ezzel.
De ez tényleg csak úgy a jó, ha kölcsönös. :)
Így utólag már nem!
Én rokonnak adtam oda,többszöri kérésre kaptam vissza,kritikán aluli állapotban.
Èn kölcsön adtam, majd a vissza is kaptam. (2 anyukánál is voltak egymás után) ès olyan volt mintha nem is használták volna. (pedig mindegyik azt mondta hogy használták öket). majd volt a kisebbik lányomon is, és most szinte mindent eladtam 200-500Ft körül.
jó szolgáltatott tett ruhák.
De ezek a ruhák jó minöségüek voltak olyanok amiknek az ára egy ruginak kb 3000-8000Ft kröül volt ujjonan.
Igen, a testvéreimnek.
Illetve van egy barátnőm, neki csak pár hónappal kisebb a babája. Nekik nincs rá szükségük, de amit nagyon szeretek, nagyon"cuki, kiscsajos" azt kölcsönadom. Sajnálnál, hogy ott áll a dobozban, a kislányon viszont jól mutat. De ők mindig mindent visszaadnak jó állapotban.
Rokonoknak, jó barátoknak mindenképpen, és olyan közeli jó ismerősöknek is, akik kevésbé engedhetik meg maguknak, hogy megvegyenek ezt-azt. Szeretünk segíteni másokon, és mindig visszakerül a holmink. Sőt, a kismama ruháimat is kölcsön szoktam adni.
Ha kinyúlik egy kisruha, annyi baj legyen, úgyis veszünk újakat a köv. babánknak. Mi tartjuk magunkat ahhoz, hogy ha megengedhetjük magunknak, akkor igenis szívesen adunk. Még senki sem élt vissza vele, inkább örömet okoztunk más családoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!