Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek késő 32-35 évesen...

Szerintetek késő 32-35 évesen első babát szülni? Hány évesen sikerült teherbe esni es hány babát terveztek még?

Figyelt kérdés
Akinek ilyen korban vagy később jött az első baba írnátok ? Megbántátok h.eddig vártatok? Vagy sajnáljátok h. így alakult?
2014. nov. 20. 23:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
32 múltam mikor szültem, nem bántam még hogy későn vállaltam, mondjuk mi eleve csak egyet akartunk.
2014. nov. 21. 07:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

24,28 illetve 31multam mikor szültem.

Egyáltalán nem gondolom,hogy valaki 30-35kozott oreg a babahoz.

Ezt kulonben sem lehet összehasonlítani,mindenki maskor érik meg ra fejben,maskor talál párt,maskor vannak meg az anyagi feltételek.

Mindenkinél úgy van jól ahogy alakul,de persze azt mondom tudatosan nem jó kitolni minél későbbre!

Én nagyon boldog vagyok,hogy fiatalon mar anyuka lehettem,sosem csinálnám másként,

2014. nov. 21. 07:40
 13/17 anonim ***** válasza:
33 éves voltam, amikor a nagyobbik született. Akkor vágytunk rá mind a ketten a férjemmel. A kicsinél 36 éves voltam. Nekünk így jó.
2014. nov. 21. 08:09
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 35 éves leszek most decemberben.30 évesen szerettem volna,de 5 éve nem jön.Adok még időt magamnak.40 éves koromig legalább.Mert én is nagyon szeretném megtapasztalni amit minden nő.Ja és sokkal fiatalabbnak érzem magam a koromnál! :) És szerintem ez a lényeg.Szép napot mindenkinek! :)
2014. nov. 21. 09:46
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

32 éves vagyok, most született a lányunk.Egy gyereket szeretnénk még, kis korkülönbséggel (1.5-2.5év), de nem az életkorom miatt.

Szültem volna korábban is, de a megfelelő férfit vártam:)

Egyébként úgy érzem, jobb is, hogy most jött, sokkal nyugodtabb és türelmesebb vagyok, mint 20on évesen voltam.

2014. nov. 21. 10:53
 16/17 anonim ***** válasza:

Sajnos nekem se lesz hamarabb. Pedig én már tinédzser korom óta baby-sitterkedem, gyerekek között vagyok, és régóta érettnek érzem magam az anyaságra.

Jelenleg 28 éves vagyok, de a férjemmel egy kis lukban lakunk, azt is béreljük, munkáink hol vannak, hol nincsenek (nekem most éppen nincs), bejelentett munkánk még szinte alig volt, így jópár év kell még ahhoz hogy megteremtsük a körülményeket a gyerekeknek. Pedig már nagyon szeretnénk.

2015. jan. 2. 23:20
 17/17 anonim ***** válasza:
9%
Kérdezte valaki még korábban, hogy miért nem szülnék 30 felett, mert szerintem ilyen idősen már nem jó semmilyen szempontból gyereket vállalni, nem szeretném ha szegénynek öreg anyja lenne az eü kockázat már 30 felett rohamosan emelkedik.
2015. jan. 3. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!