Miért normális éveket várni Rá?
Figyelt kérdés
Nem igazán értem,hogy miért normális az,ha azt mondják majd akkor aggódj ha már egy éve próbálkoztok stb.Bakker én elterveztem,hogy 24 évesen szeretnék szülni ennek megfelelően elkezdjük a dolgot 1-3hónappal előtte.de ha nem jön,akkor várjak 1-2évet és csak utána csinálnak valamit a dokik?!hát ez mekkora kicseszés...és gondolom mindenki azt feltételezi,h elsőre sikerül(legfeljebb 3hónapon belül)és senki nem kalkulál évekre....és ez az egész tervet felborítja.én pl 30éves koromig szeretnék szülni 3gyerket,nem szeretném ha kitolódna...de kitudja milesz,és marhára nem fognak törődni velem csak ha letelt 1-1.5 év????!!! szerintem ez felháborító!az emebr akkor szeretné azt a gyereket amikor eltervezték,nem 5év múlva.ti mit gondoltok erről?2014. nov. 18. 12:54
61/62 anonim válasza:
Ja ezen átsiklottam. Én csak azon háborgok, hogy egy sima hormonvizsgálatot sem csinálnak meg fél év után, sőt engem még egy év után is elhajtottak újabb 3 hónapra.
62/62 anonim válasza:
Az igaz, hogy sok vizsgálatot nem csinálnak meg, ami egyébként indokolt lenne. A terhességem elején elkezdtem vérezni, a doki minden nélkül rávágta, hogy kevés a progeszteron szintem, majd kaptam utrogestan tablettát. A vérzés abbamaradt. A 13. hétig kellett szedtem, fokozatosan álltam le vele, de ahogy abbahagytam, iszonyatos görcseim lettek. A doki azt mondta, hogy 13 hetesen át kell vennie a lepénynek a progi termelést, szóval ne aggódjak, biztos nem azért görcsölök, mert a gyógyszer abbahagyása után leesett a hormonszintem. Kérdeztem, hogy előfordul-e, hogy mégsem veszi át ezt a szerepet a lepény? "Hát, előfordulhat, de akkor ez van". Én tiszta ideg lettem, hogy legalább egy hormonvizsgálatot csináljanak, hogy megnézzék, elegendő-e a progi. Ha nem, nyilván kaphatnék még egy kicsit. A végén hála Istennek szerintem csak beindult a lepény hormontermelése, de sajnos valami biztos nem stimmelt, mert sokat görcsöltem, keményedtem és végül csak a 36. hétig húztuk, de így is örültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!