Miért normális éveket várni Rá?
hmm utolsó :D csalafinta vagy :D
a hazugság eszembe sem jutott x) de igazad van.én már most figyelek mindent.hőmérőzök stb,mert tudni szeretném,h miújság a szervezetemmel.egyáltalán semmi görcsölés meg ilyenek nincs bennem,de egy alapot szeretnék amire majd ráállok,nem baj ha tisztában van az ember ezekkel.
15-ös gratulálok!
Na ez az igazi,mikor így jön össze :)
Szerintem ezt nem szabad így felfogni. Ez nem frizuraváltás, hajfestés, hogy AKAROM és azonnal legyen úgy... Inszemináció három hónap után ritka nagy baromság. Persze, és aki 5 éve próbálkozik, az majd vár még néhány plusz hónapot a sorban minden kísérletnél, mert az Akaromkáknak most kell a gyerek. Az elképzelésed minden szempontból hibás. Hibás orvosi, biológiai szempontból, mert a reprodukció egész egyszerűen nem így működik. Hibás mentálisan, mert ilyen türelmetlenül nem lehet babára várni. Továbbá hibás gazdasági szempontból, mert az egészségügy ezt nem bírná el.
"és gondolom mindenki azt feltételezi,h elsőre sikerül(legfeljebb 3hónapon belül)és senki nem kalkulál évekre...." Hát nem tudom. Szerintem két lábbal a földön járó nők/párok tisztában vannak azzal, hogy egy év simán normális a próbálkozásra, legfeljebb csendben REMÉLIK, hogy nem kell annyit várniuk. De ez a toporzékoló, követelőző hozzáállás, ne haragudj, de minden, csak nem érett, felnőtt személyiségre vall. Inkább egy elkényeztetett tiniére...
Szíved joga, hogy hogy állsz hozzá, és kívánom neked, hogy úgy legyen, ahogy elgondoltad az életedet! Viszont csak magadat stresszeled, frusztrálod fölöslegesen, ha mégsem úgy alakul.
30/N
Én értem, hogy a kérdező miért van kiakadva, mert a saját példámat látom benne :(
Én is elterveztem ,hogy 25 évesen jön az első baba és én majd 4 gyereket szeretnék.
Nem jött, csak akkor amikor 30 éves voltam, aztán mivel féltem, hogy újra hosszú lesz a várakozás, próbálkozni kezdtünk, így van a 2 első két lányom között 11 hónap :)
A harmadik babával is sikerült az első hónapban teherbe esnem, így 3 év alatt 3 gyereket szültem.
Most viszont 37 vagyok és a tervezett, várt negyedik baba nem akar összejönni :(
Pedig mindig is 4 gyereket szerettünk volna a párommal és hát biológia...azért 40 évesen már nem szeretnék szülni, sőt az igazat megvallva 37 évesen sem volt már tervben :(
Szóval kellenek a tervek, igen, én értem :)
És ha tehetném én biztos behazudnám a dokinak, hogy már több mint egy éve nem jön a baba
Szép, nem szép...de így tennék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!