Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért normális éveket várni Rá?

Miért normális éveket várni Rá?

Figyelt kérdés
Nem igazán értem,hogy miért normális az,ha azt mondják majd akkor aggódj ha már egy éve próbálkoztok stb.Bakker én elterveztem,hogy 24 évesen szeretnék szülni ennek megfelelően elkezdjük a dolgot 1-3hónappal előtte.de ha nem jön,akkor várjak 1-2évet és csak utána csinálnak valamit a dokik?!hát ez mekkora kicseszés...és gondolom mindenki azt feltételezi,h elsőre sikerül(legfeljebb 3hónapon belül)és senki nem kalkulál évekre....és ez az egész tervet felborítja.én pl 30éves koromig szeretnék szülni 3gyerket,nem szeretném ha kitolódna...de kitudja milesz,és marhára nem fognak törődni velem csak ha letelt 1-1.5 év????!!! szerintem ez felháborító!az emebr akkor szeretné azt a gyereket amikor eltervezték,nem 5év múlva.ti mit gondoltok erről?

2014. nov. 18. 12:54
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
55%
Utolsó a te eseted baromira mást te nem füllentesz vele. De hasonlítsd össze a kérdező maximum fél évét amit hajlandó kivárni a te 5 éveddel és gondolj bele ha 20 hasonlóan gondolkodó türelmetlen ja és nálad 10 ébvel fiatalabb miatt veled mondjuk még 1 êvig nem is foglalkozna orvos...Ugye érted amit mondunk? Nem a füllentés a gond hanem hogy az életfelfogás ês a hozzáállás amit a kérdező helyesnek tart.
2014. nov. 19. 12:24
 52/62 anonim ***** válasza:
100%
Értem én,persze.Csak van egy másik hozzászólásom ott leírtam hogy fél év próbálkozás után én már kértem a kivizsgálást,és akkor azt füllentettem hogy egy éve nem sikerül.Akkor 30 voltam,persze igaz már az sem a legfiatalabb kor,de türelmetlen voltam.Én azért bíztatom a kérdezőt hogy érzései szerint cselekedjen,mert az én esetemből kiindúlva nem tudhatjuk mennyit és meddig és miért kell várnunk.Legyen túl rajta minél előbb,ha attól megnyugszik.
2014. nov. 19. 13:13
 53/62 A kérdező kommentje:
52-es ÁMEN :D
2014. nov. 19. 13:36
 54/62 anonim ***** válasza:
53%
Es kérdezem akkor aki füllentett fél év után de még 5 év után se jött össze amugy mit ért el vele?ha egészséges vagy se biztos,h jön a baba!!ezen mit nem lehet megérteni??nincs azzal baj ha füllentenek álldásom ra engem nem érdekel..de ha kiderül,h semmi bajotok attól még nem biztos,h összejön egyből!!aztán lehet türelmetlenkedni csapkodni,vagy igen beültetést vállalni..de azért nemtudom fél év után mondjuk ha kiderül,h egészséges valaki egyből beültetés mellett dönteni mennyire jo!! Ja és az se sikerül àm elsőre:))természetet nem olyan egyszerű megerőszakolni mint ahogyan itt sokan hiszik!!
2014. nov. 19. 13:45
 55/62 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem értem el vele,max annyit hogy kaptam az állapotomról egy véleményt.Nem erőszakolok semmit,beletörődtem a sorsomba.Hiszem hogy ha meg van írva lesz gyerekem,ha meg nem akkor pedig spárgát is vethetek akkor sem lesz.Ennyi.De nekem így jobb lett.Minden jót kérdező,és mindenkinek!
2014. nov. 19. 13:50
 56/62 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező a kérdésedre a válasz:

Mert ilyen a magyar egészségügy, hogy egy rákos betegnek is van hogy hónapokat kell várni a ct-re, vagy műtétre. Ha addig meghal esetleg meg így járt, az állam megspórolta a vizsgálat árát Pedig ott életekről van szó nem "csak" egy babáról hogy legyen-e. Akinek van pénze fizetni a magándokit megcsinápják egy êven belül is a vizsgàlatot akinek nincs meg hazakülik hogy jöjjön vissza 1 êv múlva...

2014. nov. 19. 14:58
 57/62 anonim ***** válasza:
78%
Igazad van utolsó! De azért egy rákos beteg kezelése és egy türelmetlen, "mostazonnalakaromagyereket" nő között van különbség. Fél év próbálkozás után még nem kell orvoshoz rohanni, mert csak a szervezetét bolondítja meg, ha ilyen-olyan hormonokat kezd kapni, ahelyett, hogy várna még egy kicsit és hagyná a természetet működni.
2014. nov. 19. 15:28
 58/62 anonim ***** válasza:
100%

41-es vagyok. Köszönöm én is a tanácsokat. :)

Csak annyit fűznék még hozzá, hogy az, aki esetlegesen korábban szeretné tudni, hogy rendben van-e vele minden, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy egyből inszem, meg lombik, meg durva hormon kezeléseket akar. Én is először fél évnél mentem orvoshoz, aki akkor elhajtott, hogy várjak még, de valójában én csak azt akartam volna tudni, hogy nincs-e esetleg IR-em, annak ellenére, hogy rendszeres a ciklusom, és úgy tűnik minden oké, mert hallottam olyat, hogy nem mindig van tünete, vagy bármi ilyen hormonális problémám, ami gátolhatja. De oké rendben kivártam az egy évet, de mostmár tényleg érdekelne, maga az, hogy mi a baj, ha van egyáltalán. Az ilyesmi megállapítására ha jól tudom elég a vérvétel, nem hiszem hogy abba csődölne bele a magyar egészségügy, és halnának bele rászorulók, hogy vesznek tőlem vért. Szóval csak jó lenne tisztán látni, ha van ilyesmi bajom azt kezelni gyógyszerrel, ha meg nincs semmi ilyen, akkor sem feltétlen vetném bele magam egyből egy beavatkozásba. Szerintem mások is első körben megelégednének ennyivel, és nem értem ez miért olyan nagy dolog akár fél év után is.

2014. nov. 19. 16:27
 59/62 anonim ***** válasza:
Igen, de a kérdező azt írta, hogy fél év után már inszemre menne meg minden...Azért az nem ugyanaz, mint egy vérvételt megcsináltatni.
2014. nov. 19. 17:54
 60/62 anonim ***** válasza:
69%
"én max,nagyon max fél évet várnék,ha nem jön össze annyi idő alatt akkor go az orvos,és igenis inszem stb...és hagyjuk már ezt a "ha jönni akar a gyerek majd jön" Ezt írta és ez így nem normális.
2014. nov. 19. 17:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!