Miért normális éveket várni Rá?
Kérdező a kérdésedre a válasz:
Mert ilyen a magyar egészségügy, hogy egy rákos betegnek is van hogy hónapokat kell várni a ct-re, vagy műtétre. Ha addig meghal esetleg meg így járt, az állam megspórolta a vizsgálat árát Pedig ott életekről van szó nem "csak" egy babáról hogy legyen-e. Akinek van pénze fizetni a magándokit megcsinápják egy êven belül is a vizsgàlatot akinek nincs meg hazakülik hogy jöjjön vissza 1 êv múlva...
41-es vagyok. Köszönöm én is a tanácsokat. :)
Csak annyit fűznék még hozzá, hogy az, aki esetlegesen korábban szeretné tudni, hogy rendben van-e vele minden, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy egyből inszem, meg lombik, meg durva hormon kezeléseket akar. Én is először fél évnél mentem orvoshoz, aki akkor elhajtott, hogy várjak még, de valójában én csak azt akartam volna tudni, hogy nincs-e esetleg IR-em, annak ellenére, hogy rendszeres a ciklusom, és úgy tűnik minden oké, mert hallottam olyat, hogy nem mindig van tünete, vagy bármi ilyen hormonális problémám, ami gátolhatja. De oké rendben kivártam az egy évet, de mostmár tényleg érdekelne, maga az, hogy mi a baj, ha van egyáltalán. Az ilyesmi megállapítására ha jól tudom elég a vérvétel, nem hiszem hogy abba csődölne bele a magyar egészségügy, és halnának bele rászorulók, hogy vesznek tőlem vért. Szóval csak jó lenne tisztán látni, ha van ilyesmi bajom azt kezelni gyógyszerrel, ha meg nincs semmi ilyen, akkor sem feltétlen vetném bele magam egyből egy beavatkozásba. Szerintem mások is első körben megelégednének ennyivel, és nem értem ez miért olyan nagy dolog akár fél év után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!