Miért normális éveket várni Rá?
19-es köszi :) végre valami értékelhető válasz :) (tisztelet a kivételnek)
egyébként egyáltalán nem vagyok rágörcsölve a témára,de nem is felkészületlenül fogok belevágni,hanem igenis szó szerint TERVEZETT babát szeretnék,és úgy ahogy elterveztem.igaz messzi van még a jövő tél,de már most tájékozódok,készülök rá tudatosan,h ne akkor kelljen kapkodni meg aggódni,mikor próbálkozunk és semmi.a készülés nálam azt jelenti,h kivizsgáltatom magam,hogy van e vmi probléma mit esetleg hosszú távon kell kezelni,fogorvosnál rendbe rakatni a fogaim,meg az összes létező "kötelező" dolgot megcsinálni,hogy amikor odajutunk akkor már kész eredmények legyenek a kezünkben amivel tudunk lépni ha baj van.de ez nem görcsölés,ez tudatosság,a görcsösséget az izgalomhoz,feszültséghez tudom hasonítani,bennem semmi ilyen nincs,hiszen még jó egy év múlva állunk neki.nekem nagyon fontos a tervezés.az,hogy flottul menjen az életem,ne pedig spontán.és szerintem jól csinálom.Az meg,hogy 1-2 ember a korommal vagdalózik,szerintem magukat minősítik.Mert aki nem ért velük egyet,vagy nem hajlandó beletörődni valamibe akkor az már csak gyerekes lehet?én nem gondolnám.egyébként 24 éves vagyok. :) tehát nem gondolnám magam egy fiatal kis tininek...
nem kötekedésből, csak kíváncsiságból:
szerinted milyen az, amikor rágörcsöl valaki a gyerekkérdésre?
szerintem folyamatosan izgalmi állapotban van,máson nem is jár az agya.stresszes,idegeskedik sokat.a téma miatt.
közben én: érdeklődök,tanulmányozok,tudatosan készülök,és a fentiek egyik sem jellemez engem.
egyébként ha nem tűnt volna fel,nekem nincs gondom a gyerekvállalással,hisz nem most szeretnénk.csak megsajnáltam azokat a nőket,akikkel igazából nem törődnek.egyébként nem lehet mindenre ráfogni a lelki okokat.és én úgy érzem ezek a nők le vannak kakilva,és csak sok évi szenvedés után pillantanak rájuk.és ezt igazságtalannak tartom.ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!