Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért normális éveket várni Rá?

Miért normális éveket várni Rá?

Figyelt kérdés
Nem igazán értem,hogy miért normális az,ha azt mondják majd akkor aggódj ha már egy éve próbálkoztok stb.Bakker én elterveztem,hogy 24 évesen szeretnék szülni ennek megfelelően elkezdjük a dolgot 1-3hónappal előtte.de ha nem jön,akkor várjak 1-2évet és csak utána csinálnak valamit a dokik?!hát ez mekkora kicseszés...és gondolom mindenki azt feltételezi,h elsőre sikerül(legfeljebb 3hónapon belül)és senki nem kalkulál évekre....és ez az egész tervet felborítja.én pl 30éves koromig szeretnék szülni 3gyerket,nem szeretném ha kitolódna...de kitudja milesz,és marhára nem fognak törődni velem csak ha letelt 1-1.5 év????!!! szerintem ez felháborító!az emebr akkor szeretné azt a gyereket amikor eltervezték,nem 5év múlva.ti mit gondoltok erről?

2014. nov. 18. 12:54
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
83%
A teherbeesés egy olyan dolog amit baromira nem tudsz befolyásolni avgy irányítani,attól,hogy dühöngsz,meg bele akarsz nyúlnia természet rendjébe nem lesz hamarabb gyereked. a baba akkor jön amikor jönnie kell,tudod nekem van egy barátnőm akik több,mint 5 éve várnak a babára a csajszi túl van két sikertelen lombikon is bőven 30 felett van már.De Veled ellentétben látja,hogy a probléma lelki eredetű lesz(hiába van egyéb testi gond is,hiszen minden testi gond lelkiből fakad). A mesterséges megtermékenyítés,lombikprogram az utolsó lehetőségek,nem várhatod el,hogy csak úgy,megcsinálják,mert neked most azonnal kell egy gyerek,ha kell "természetellenes" módon,görcsösen rá stresszelsz így nem fog össze jönni 10 év múlva sem.
2014. nov. 18. 14:33
 22/62 A kérdező kommentje:

19-es köszi :) végre valami értékelhető válasz :) (tisztelet a kivételnek)

egyébként egyáltalán nem vagyok rágörcsölve a témára,de nem is felkészületlenül fogok belevágni,hanem igenis szó szerint TERVEZETT babát szeretnék,és úgy ahogy elterveztem.igaz messzi van még a jövő tél,de már most tájékozódok,készülök rá tudatosan,h ne akkor kelljen kapkodni meg aggódni,mikor próbálkozunk és semmi.a készülés nálam azt jelenti,h kivizsgáltatom magam,hogy van e vmi probléma mit esetleg hosszú távon kell kezelni,fogorvosnál rendbe rakatni a fogaim,meg az összes létező "kötelező" dolgot megcsinálni,hogy amikor odajutunk akkor már kész eredmények legyenek a kezünkben amivel tudunk lépni ha baj van.de ez nem görcsölés,ez tudatosság,a görcsösséget az izgalomhoz,feszültséghez tudom hasonítani,bennem semmi ilyen nincs,hiszen még jó egy év múlva állunk neki.nekem nagyon fontos a tervezés.az,hogy flottul menjen az életem,ne pedig spontán.és szerintem jól csinálom.Az meg,hogy 1-2 ember a korommal vagdalózik,szerintem magukat minősítik.Mert aki nem ért velük egyet,vagy nem hajlandó beletörődni valamibe akkor az már csak gyerekes lehet?én nem gondolnám.egyébként 24 éves vagyok. :) tehát nem gondolnám magam egy fiatal kis tininek...

2014. nov. 18. 14:37
 23/62 anonim ***** válasza:
100%

nem kötekedésből, csak kíváncsiságból:

szerinted milyen az, amikor rágörcsöl valaki a gyerekkérdésre?

2014. nov. 18. 14:43
 24/62 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt kérdezem, mi lesz, ha kivizsgáltatod magad, a doki azt mondja, minden rendben van, de mégsem jön a baba? Telnek a hónapok, már minden orvos megvizsgált,a párodat is, sehol sincs gond, van peteérésed, mégsem fogan meg a baba. Ha ennyire tudatosan és görcsösen ragaszkodsz a terveidhez, mi lesz egy ilyen helyzetben? Belerokkansz, mert már 28 vagy és még egy gyereked sincs? Nagyon gyakori ez a példa, ezért is írtam le.
2014. nov. 18. 14:46
 25/62 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ismered azt,hogy "Ember tervez Isten végez"? Nagyon fontos mondás,teljes mértékben igaz.
2014. nov. 18. 14:47
 26/62 anonim ***** válasza:
100%
Véleményt kértél, és lepontozol, mert nem azt írtam, amit hallani akartál... Ebből is látszik milyen érett, intelligens és nyitott gondolkodású vagy... Muhaha... :DDDDDDDDDD Pedig a kérdésed így hangzik: "Miért normális éveket várni rá?" Hát azért normális, mert ilyen a biológia. Még akkor is, ha a királykisasszonynak ez nem tetszik. Az orvos meg nem műkörömépítő, aki lesi a kívánságaidat és teljesíti a megrendelésedet.
2014. nov. 18. 14:47
 27/62 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van pár igazi példa.

2014. nov. 18. 14:48
 28/62 A kérdező kommentje:

szerintem folyamatosan izgalmi állapotban van,máson nem is jár az agya.stresszes,idegeskedik sokat.a téma miatt.

közben én: érdeklődök,tanulmányozok,tudatosan készülök,és a fentiek egyik sem jellemez engem.

egyébként ha nem tűnt volna fel,nekem nincs gondom a gyerekvállalással,hisz nem most szeretnénk.csak megsajnáltam azokat a nőket,akikkel igazából nem törődnek.egyébként nem lehet mindenre ráfogni a lelki okokat.és én úgy érzem ezek a nők le vannak kakilva,és csak sok évi szenvedés után pillantanak rájuk.és ezt igazságtalannak tartom.ennyi

2014. nov. 18. 14:49
 29/62 anonim ***** válasza:
24-es vagyok. Válaszolsz kedves kérdező az én kérdésemre is?
2014. nov. 18. 14:52
 30/62 A kérdező kommentje:
ápropó 26-os! nem tudom mit írtál,de nem pontoztam még.egyébként meg,ha valamit lepontozok az azt jelenti,h SZÁMOMRA nem volt hasznos a válasz(még ha igazságokat is írtál benne).azoknak adok zöld kezet,akik kedvesen és segítőkészen írnak választ :) ha nem tetszik,hát így jártál.akinek tetszik a válaszod majd nyomatja a zöld kezet.
2014. nov. 18. 14:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!