7. hónapja nem sikerül. Miért? Hol rontjuk el?
Ja, még valami, írtad, hogy antibaby-t szedtél. Nem lehet, hogy még amiatt várat magára a baba, hogy teljesen kiürüljön a gyógyszer a szervezetedből?
Én öt és fél éve hagytam abba, és négy és fél éve élek együtt a párommal, igaz eddig megszakítósdi volt, de nem lettem soha terhes... Remélem most már az leszek.
helló, az orvosi megoldásról kérdezz meg egy nőgyógyászt, mert ezt tudja mindegyik, pl egy ismerősömnek így lett gyereke, és még sok nőnek a világon :)
Ez a megtermékenyítéses, petés ügy egy rutin műtét,
ők csak fél évig próbálkoztak, de megúnták, a lány sem volt fiatal, aztán így nem volt kedvük várni,
most a kicsi már majdnem 1 éves és minden okés, szóval ez működő dolog.
Szia! :) Augusztus elején lesz az esküvő. Ez a borzasztó, hogy kavarog bennem, hogy vékony legyek-e inkább, mert egy nap van ilyen az ember életében, és akkor fogok tudni kicsit fogyózni, egy-két kilót leadni, vagy inkább ne érdekeljen, és mindent bele baba. De úgy vagyok vele, hogy nem szüneteltetjük a baba projektet emiatt, már annyi ok volt eddig is ami miatt halogattuk korábban. Csak az a baj, hogy ismerem magam, és ha vastagnak fogom találni a karom a képeken később, akkor utálni fogom az összes fotót :)) és ezt se szeretném. Ehhh, nehéz az élet. ;)
Én elvileg nem privát urológusra gondoltam, hanem rendes urológusra, korábban már járt ő más miatt egy dokinál, lehet, hogy először őt próbálnánk meg, a János kórházban. Aztán kiderül. Egyébként nektek mit mondtak, hogy a lassúságnak lehet valami oka, amit ajánlottak hogy változtasson meg, pl. túl sok meleg fürdő, vagy szoros alsó, vagy bármi ilyesmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!