Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5-6 hónapja próbálkozunk a...

5-6 hónapja próbálkozunk a babával, miért nem sikerül teherbe esnem?

Figyelt kérdés

Novemberben hagytam abba a gyógyszer szedését, pontosan megjött azóta a mensim minden hónapban, 29 napra. Most viszont már 35 nap és még semmi. 2 negatívat teszteltem (gabriel,Qupido). Már tuti nem lehetek terhes!

Jövőhéten megyek nődokihoz a párom urulógushoz. Szerintetek milyen vizsgálatokat fognak rajtam és a páromon elvégezni?

2010. ápr. 4. 09:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Mi már 3 év 3 hónapja próbálkozunk, a 4.-ik lombikra várunk. Úgyhogy fél év még nem nagy idő.

Tőled elsősorban fognak kérni egy hormonvizsgálatot, citológiát, párodtól pedig egy spermiumvizsgálatot.

A hormonvizsgálatot vérvételből állapítják meg a ciklus 3, 14, 21 napjain. Itt összehasonlítják az értékeket, hogy a ciklus külöböző fázisaiban rendben vagy-e. Az első vérvételnél pajzsmirigy értékeket is néznek.

Sok sikert nektek!

2010. ápr. 4. 09:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Használj ovutsztet.Egy év után elkezdtem használni,és babás lettem.
2010. ápr. 5. 08:52
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nagyon sokat segítettetek:)

Szerdán megyek nődokihoz, majd meglátjuk, hogy mi lesz..amugy a mensimnek még mindig se híre se hamva:S:S

Félek, hogy nagy gáz van:(

2010. ápr. 5. 10:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak nagyon szurkolok, hogy sikerüljön a baby, a másodiknak meg sok boldogságot és örömet kívánok a babóhoz:)
2010. ápr. 5. 10:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Légyszíve, majd írd meg, hogy mit mondott a a doki!
2010. ápr. 5. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!