5-6 hónapja próbálkozunk a babával, miért nem sikerül teherbe esnem?
Novemberben hagytam abba a gyógyszer szedését, pontosan megjött azóta a mensim minden hónapban, 29 napra. Most viszont már 35 nap és még semmi. 2 negatívat teszteltem (gabriel,Qupido). Már tuti nem lehetek terhes!
Jövőhéten megyek nődokihoz a párom urulógushoz. Szerintetek milyen vizsgálatokat fognak rajtam és a páromon elvégezni?
Mi már 3 év 3 hónapja próbálkozunk, a 4.-ik lombikra várunk. Úgyhogy fél év még nem nagy idő.
Tőled elsősorban fognak kérni egy hormonvizsgálatot, citológiát, párodtól pedig egy spermiumvizsgálatot.
A hormonvizsgálatot vérvételből állapítják meg a ciklus 3, 14, 21 napjain. Itt összehasonlítják az értékeket, hogy a ciklus külöböző fázisaiban rendben vagy-e. Az első vérvételnél pajzsmirigy értékeket is néznek.
Sok sikert nektek!
Köszönöm a válaszokat, nagyon sokat segítettetek:)
Szerdán megyek nődokihoz, majd meglátjuk, hogy mi lesz..amugy a mensimnek még mindig se híre se hamva:S:S
Félek, hogy nagy gáz van:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!