Már több mint három hónapja próbálkozunk, miért nem estem még teherbe? Tudom hogy nem megy egyről a kettőre, de már annyira szeretnénk egy kisbabát.
3 hónap? na ne viccelj...vannak akik 1-2-3éveket probálkoznak mire összejön. egy teljesen egészséges párnál mondják h 1év alatt azért teherbe kéne esni,ha nem akkor érdemes csak elmenni kivizsgálásokra:)
türelem, még nagyon az elején vagytok!!! s ne görcsölj rá,csak lazán! a peteérésed figyeld esetleg akár ovuteszttel v hőmérőzz h biztosra menjetek,de az a legjobb ha max 2-3 naponta együtt vagytok a 10-20ciklusnapok közt.:)
sok sikert
Ennek ezeregy oka lehet! Ha ezt valaki meg tudná mondani,akkor nem kellene sokaknak akár éveket várni!
Én hiszem,hogy ha itt van az ideje, akkor jön. Ha nem akar, akkor annak oka van!
Mi 2 hónapja próbálkozunk,de eddig semmi!
Tudom hogy korai emiatt idegeskedni,de sajnos nem megy!
Eléggé el vagyok keseredve énis!
2 év!!! sikertelen próbálkozás után mentünk orvoshoz,aki simán közölte,hogy egyikőnknek sem lehet gyereke!Majd eltelt még 5 év!!!!és spontán teherbeestem.Ma 1 éves!!!:)
3 hónap nem a világ,tudom,hogy mikor várod,akkor soknak tünik,de nem kell ezen görcsölni,meg méricskélni,meg mittudomén,mert csak rámegy a kapcsolatotok!!!Csak szeressétek egymást sokszor!!!ennyi....
szia mi 13 hónapja próbálkozunk:(
tudom milyen rossz érzés:( és ez csak rosszabb lesz:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!