Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már több mint három hónapja...

Már több mint három hónapja próbálkozunk, miért nem estem még teherbe? Tudom hogy nem megy egyről a kettőre, de már annyira szeretnénk egy kisbabát.

Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 16:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

3 hónap? na ne viccelj...vannak akik 1-2-3éveket probálkoznak mire összejön. egy teljesen egészséges párnál mondják h 1év alatt azért teherbe kéne esni,ha nem akkor érdemes csak elmenni kivizsgálásokra:)

türelem, még nagyon az elején vagytok!!! s ne görcsölj rá,csak lazán! a peteérésed figyeld esetleg akár ovuteszttel v hőmérőzz h biztosra menjetek,de az a legjobb ha max 2-3 naponta együtt vagytok a 10-20ciklusnapok közt.:)

sok sikert

2011. jún. 27. 17:04
 2/9 anonim ***** válasza:
70%

Ennek ezeregy oka lehet! Ha ezt valaki meg tudná mondani,akkor nem kellene sokaknak akár éveket várni!

Én hiszem,hogy ha itt van az ideje, akkor jön. Ha nem akar, akkor annak oka van!

2011. jún. 27. 17:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi, tudom hogy sokak nagyon hosszú időt várnak. Csak rossz hogy szeretnénk és még nem lehet..:( de majd csak eljön az mi időnk is :)
2011. jún. 27. 17:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem aggódj,a baba akkor jön,amikor jönnie kell :) Addig is gyúrj rá az egészségedre,szedj vitaminokat, hagyd el az édesítőszeres,tartósítós dolgokat (gondolom káros szenvedélyeid nincsenek már) Nehogy fogyókúrázz, az nagyon nem tesz jót... aztán várj türelemmel, én azután lettem terhes pár hónappal,hogy az orvos egy alapos kivizsgálás után kijelentette,hogy nem lehet gyerekem...
2011. jún. 27. 17:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok. Én már az első hónap után totál letörtem, majdnem sírva fakadtam, mikor megjött. Szóval még nekünk sem sikerült eddig, bár lehet, hogy most sikerült. Azt sem bánnám, ha 2 lenne. :)
2011. jún. 27. 18:18
 6/9 Zsanett 24 ***** válasza:

Mi 2 hónapja próbálkozunk,de eddig semmi!

Tudom hogy korai emiatt idegeskedni,de sajnos nem megy!

Eléggé el vagyok keseredve énis!

2011. jún. 27. 19:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi 2 éve próbálkozunk,tudod,hogy milyen érzés-nem,de Én átérzem a "fájdalmad"!Minden hónapban erősebb ez az érzés...nem egyszerű,biztosan össze fog jönni mihamarabb,6 hó tök normális,ha nem jön!
2011. jún. 27. 19:10
 8/9 anonim ***** válasza:

2 év!!! sikertelen próbálkozás után mentünk orvoshoz,aki simán közölte,hogy egyikőnknek sem lehet gyereke!Majd eltelt még 5 év!!!!és spontán teherbeestem.Ma 1 éves!!!:)

3 hónap nem a világ,tudom,hogy mikor várod,akkor soknak tünik,de nem kell ezen görcsölni,meg méricskélni,meg mittudomén,mert csak rámegy a kapcsolatotok!!!Csak szeressétek egymást sokszor!!!ennyi....

2011. jún. 27. 20:05
 9/9 anonim ***** válasza:

szia mi 13 hónapja próbálkozunk:(

tudom milyen rossz érzés:( és ez csak rosszabb lesz:(

2011. jún. 29. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!