Kisbabát szeretnék próbálkozunk a párommal 2hete fáj a hasam bal petefészkem fáj és szúr regel hányinger tegnap meg tegnap elött fehér kcisit áttetsző valami jött ki belőlem? Mi volt ez?
Figyelt kérdés
1hét van még a nem vártig kisbabát szeretnénk álítólag lehetek terhes is mivel ezek tünetek ( egyik ismerősőm mondta) de tegnap meg tegnapelött nagyon megilyedem iylen még soha nem volt velem! válaszokat előre is ksözönm2008. szept. 18. 14:32
1/11 anonim válasza:
Ha barnázás lett volna,az jobb hír lett volna. 1 hetet kéne várni,ha nem jön meg tesztelj.Lehet felfázástól is az a fehér golyás,vagy most van peteérés,mivel nem mindenkinek van középidőben.Nekem is mensi elötti héten van.
2/11 A kérdező kommentje:
hétvégén együt leszünk a párommalazaz holnaptól vasárnapig! akkor érdemes lenne még próbálkozni? félek hoyha babás vagyok akkor valami bajvan!
2008. szept. 18. 14:42
3/11 anonim válasza:
Mikor van peteérés,azt tudod? ha most van akkor szerintem ma kapd el apát,vagy holnap estétől aktívan :)
4/11 anonim válasza:
Megint én vagyok. Figyu,ha babás lennél,akkor a vérzés miatt kéne aggódni,ettől nem kell megilyedni,hidd el! Már annyira kitanultam a nőgyógyászatot a műtétek meg a többi nyüg miatt,hogy lassan ledoktorálhatnék! :)
5/11 A kérdező kommentje:
elvileg múlthétenm volt peteérésem! elképzelető hogy kis élet van pocakomban? holnaptól egész vasárnap délutánig aktívan fogunk..... babát gyártani
2008. szept. 18. 15:01
6/11 anonim válasza:
Nincs kizárva! :) Előző hozzászóló!
7/11 A kérdező kommentje:
örülnék ha kisbabám lenne! wárommár nagyon hogy pocakomba legyen! de mivel párommal öszefogunk költözni miután megfognt baba akkor kb mikor kéne elkezdeni költözködni? mivel fenn áll a koraszülés esélye is mindenkinél
2008. szept. 18. 18:31
8/11 anonim válasza:
Azonnal :)
Ne úgy állj hozzá hogy koraszülés....hanem úgy hogy egy 9 hónapig tartó édes állapot! Előző hozzászólások gyártója! Ada. :)
9/11 A kérdező kommentje:
ahogy megtudjuk másnap kezdjünk el házat keresni, meg szervezni a költözést?
2008. szept. 18. 18:46
10/11 anonim válasza:
hát ha még van egy heted a mensiig,akkor a hányinger az nagyon korai!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!