Mensi (nem várt) előtt pár nappal, kinek milyen tünetei vannak? Erősen szédülök, hányinger,1 napig erős fehér folyás, előtte, utána még semmi.
Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 13:12
1/12 A kérdező kommentje:
valaki?
esetleg pms? most olvastam utánna.
2010. máj. 9. 13:42
2/12 anonim válasza:
Én már hónapok óta ezt "játszom". Figyelem magam, aztán amikor be kéne ágyazódnia, elkezdődik a görcsölés, szédülgetek, álmos vagyok, felfúvódok, fehér folyás, barnázás, reménykedés aztán mesni :(
3/12 anonim válasza:
Nekem migrén, hasmenés, hasfájás, mellfeszülés volt. És nem jött meg, késik pár napja, pozitív teszt. :)Fehér folyás nem volt, mensi előtt szokott, és nem voltam levert, mint máskor.
4/12 anonim válasza:
Semmi tünet, csak előtte egy nappal a pozitív teszt.
5/12 anonim válasza:
12.37-es, akkor neked teljesen minden ugyanúgy történt, mint a mensi előtt, de mégis terhes lettél?
Bocsi kérdező, hogy belekérdeztem a tiedbe, de engem ez most nagyon foglalkoztat, én is így vagyok kb.
6/12 anonim válasza:
Igen, minden ugyanúgy történt, ezek a tünetek ugyanúgy megvoltak. A különbséget talán csak utólag magyarázom bele, a hasfájás nem volt annyira görcsös, inkább fájós, szurkálós. És nem voltam depi, amikor megjön, mindig világvége hangulatom volt.
7/12 A kérdező kommentje:
hasam szurkál, ez még amit érzek,meg nagyon fáradt vagyok,állandóan aludnék, görcs néha van, de ha meg is jön még 4 nap.köldököm környékén szurkál
2010. máj. 11. 13:25
8/12 anonim válasza:
Szia! A tüneteid nagyon bíztatóak. Szerintem biztosan terhes vagy. Viszont ha ilyen hamar érzed a tüneteket, akkor lehet, hogy a teszt is hamarabb kimutatja majd az eredményt.
9/12 anonim válasza:
nekem nem voltak meg a menszi előtünetei, már akkor gyanus volt. aztán a folytonos gyomorégés és vécére járás, leginkább este.
drukkolok:-)
20 hkm
10/12 A kérdező kommentje:
ma csináltam tesztet, 3 napom még van a nem-vártig, és "még" nega.
2010. máj. 12. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!