Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi (nem várt) előtt pár...

Mensi (nem várt) előtt pár nappal, kinek milyen tünetei vannak? Erősen szédülök, hányinger,1 napig erős fehér folyás, előtte, utána még semmi.

Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 13:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nekem amikor teherbe estem, mindkét terhességemnél csak a nemvárt napjától voltak tüneteim (görcsölgetés és erős fáradtság, a hányinger csak 1-2 héttel később jelentkezett), a tesztem viszont már a nemvárt előtt 2 nappal (második babánál ráadásul esti vizeletből) pozitív lett.
2010. máj. 12. 13:00
 12/12 A kérdező kommentje:
valahol tudom,hogy nem sikerült most sem, de olyan jó bizakodni.igazad van, ha terhes lennék, akkor talán már egy nagyon halványat kimutatott volna.azért nem adom fel.köszi
2010. máj. 12. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!