Mensi (nem várt) előtt pár nappal, kinek milyen tünetei vannak? Erősen szédülök, hányinger,1 napig erős fehér folyás, előtte, utána még semmi.
Figyelt kérdés
2010. máj. 9. 13:12
11/12 anonim válasza:
nekem amikor teherbe estem, mindkét terhességemnél csak a nemvárt napjától voltak tüneteim (görcsölgetés és erős fáradtság, a hányinger csak 1-2 héttel később jelentkezett), a tesztem viszont már a nemvárt előtt 2 nappal (második babánál ráadásul esti vizeletből) pozitív lett.
12/12 A kérdező kommentje:
valahol tudom,hogy nem sikerült most sem, de olyan jó bizakodni.igazad van, ha terhes lennék, akkor talán már egy nagyon halványat kimutatott volna.azért nem adom fel.köszi
2010. máj. 12. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!