3 hónapja próbálkozunk. Mindig együtt vagyunk félidőbe. Mért nem sikerül?
Szerintem egyáltalán ne aggódj, akár hiszed, akár nem ez is befolyásolja a teherbeesést,maximum vitamint szedjél, ami segíti a baba beágyazódását pl.:elevit tabletta.
Nekünk fél év után sikerült, tehát nem hiszem, hogy bármi gond lenne veled, a lényeg, hogy ugyanúgy élvezd az együttléteket,mint mielőtt babát szeretettek volna és ne azon görcsölj, hogy éppen most össze jön e.Gondolj arra milyen hatalmas élmény lesz, mikor pozitívat mutat a terhességi teszt. Egyébként 1év sikertelen próbálkozás után javasolják az orvosi segítséget,de biztos vagyok benne, hogy nálad nem erről van szó...
Sok sikert!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
ezt en irtam par honapja. remelm segitsegedre lesz!
sok boldogsagot kivanok nektek!
11+5 hetes km
Szia! Nekem sem jott ossze,mikor 2 naponta probalkoztunk,2 honapig igy csinaltuk,aztan harmadik honapban annyira kivantuk egymast(nem a baba miatt,pont nyaralni voltunk),hogy mindennap szeretkeztunk,volt hogy egy nap tobbszor is. Es a mostani tesztem pozi lett.. Tudom nehez,de probalj meg ne erre gondolni egyfolytaban,ne ezert legyetek egyutt. :)
4+3km
Kedves 09:43-as!A kérdés feltevője te voltál?Ha igen,akkor 8.hónapnyi próbálkozás után jött össze?
Egyébként a kérdésre válaszolva,sajnos nekünk sem jött mégidáig össze,immáron fél éve.Én november környékén megyek orvoshoz,remélem nem lesz semmi gond.
igen, en voltam es a 8. probalkozos honap hoztam meg a babat!
sajnos en nagyon magam alatt voltam minden honapban, de ma mar tudom, hogy a 8 honap nem is olyan sok es egeszseges parok is akar 1 evig probalkoznak sikertelenul, csak hat, ha a sajat borodon erzed a csalodottsagot honaprol honapra, akkor az eleg fajdalmas.
neked is azt mondom, hogy a 6 ho meg nem olyan sok, de azert ha elmesz egy kivizsgalasra, az talan megnyugtat.
sok sikert es ird najd meg kerlek, ha sikerrel jartok, en drukkolok nagyon :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!