7. hónapja nem sikerül. Miért? Hol rontjuk el?
ne keseredj el!!!:)
a doki szerint 1 év az átlag a teherbeesésre..a mostani adatok szerint...úgyhogy nem vagytok elkésve..és nem csináltok rosszul semmit...:)
mi április óta próbálozunk..
azt mondta ha egy év elteltével sem jön össze akkor kicsit rá lehet segíteni..:)
de sokan esküsznek a szigoruan minden másnap hátulról módszerre;)
70 ezerért kiszednek belőled petét, megtermékenyítik, aztán visszapakolnak kettőt, a maradékot meg lefagyasztják, az jó lehet későbbre.
Aztán 1-2 hónapig pihenni kell sokat, hogy megtapadjon és ne váljon le a magzat.
Szóval ha sürgős a dolog, ez is egy megoldás.
Ezt úgy tudom házasoknál hajlandóak csak elvégezni.
Szia!
A fürdővizedbe tegyél konyha sót, és lazulj el egy kicsit minden nap a sex előtt, nekem bejött egy hónap alatt. Én már három hónapja babázom.Sok sikert neked is!!!
Kedves utolsó! Erről még soha nem hallottam. Valahol utána tudok olvasni vagy több infót gyűjteni? Megkérdezhetem te honnét ismered ezt az eljárást? Esetleg tapasztalat?
Mindenkinek köszönöm a választ. Ma sírtam a hónapok először, annyira bánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!