7. hónapja nem sikerül. Miért? Hol rontjuk el?
Ne add fel!Nem szabad!Mi is hosszú ideje próbálkozunk!Most a napokban azon kezdtem el gondolkodni,hogy talán nálunk az is lehet a baj,hogy eddig én szerettem volna jobban mint a férjem!Ő sem bánta volna ha már össze jött volna a baba ő is örült volna neki,de eddig nem volt olyan mint valamelyik nap,hogy mondta is és egy nap többször!Lehet lelki eredetű oka is,hogy nem sikerűl,én próbálom azokat a tanácsokat megfogadni,hogy nem szabad rágörcsölni!
Tuti sikerülni fog hidd el bízz benne!!!!
Szia!
Mi s 7-dik hónapunka tapossuk. A történet ismerős. Mikor közeleg a mensi,a férjem, már türelmetlen, és addig duruzsol, hogy csináljunk tesztet, míg belemegyek.
Volt, hogy egy üveg pezsgőt szorongatott a kezében a fürdő előtt.... Volt, hogy másfél óra múlva hozta a tesztet, hogy márpedig ő látja a második csíkot...
Tényleg várjuk nagyon, de ez nehéz. Ebben a ciklusban megyek orvoshoz. Drukkolok nektek!
Tegnap 19:22-es vagyok. Nekem az a legrosszabb, hogy már 29 éves vagyok, és azon gondolkodom, hogy ha tudtam volna hogy sokáig tart, korábban el kellett volna kezdeni. De mindig volt valami ami miatt "még ne...". Most meg már egyből szeretném. Nem tudom mennyi idő kell, de remélem nem sok. Csak látom, hogy nektek sem sikerült egyből, lehet, hogy nekem még "nem is szabadna" ide járnom, mert lehet, hogy pont az fog gátolni, hogy félek a kudarctól.
Szóval minél több olyan sztorit tessék olvasni, hogy felhőtlen embereknek összejött, anélkül, hogy rágondoltak volna! :) Van ilyen egyáltalán??!? :)
Én meg 31 éves vagyok. Nekünk is mindig volt valami, amiért ÉN mondtam: nem, még nem teszem le a gyógyszert. Ha ezt tudom!!! Pedig még az ovulációmra is figyelek, mivel ugye akkor a legnagyobb az esély, de ez is hiába! Annyira fájó érzés, olyan üresnek és tehetetlennek érzem magam!
Kedves utolsó! Szerintem nem bánod meg hogy itt vagy te is mert sok írásból rengeteget lehet tanulni és okosodni is! Azért nem csak szomorú történetek vannak, hál Istennek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!