Ha a hőm magas émelygek menzi előtt 4 nappal lehet megfogant a bébi?
HőmérséGlet. :DDD Ez jó.
Szóval: csak beképzeled, ilyenkor még nincs tünet. Majd az elmaradt után.
Ne figyelgesd megad! Felesleges.
A hőmérséklet a menzesz napjáig magasan marad. Van akinek már egy nappal előtte leesik, de olyan is van, hogy csak a második nap esik le.
Szóval egyelőre csak bebeszéled magadnak. (Ill. szimpla premenestruációs tünetek, ami máskor is szokott lenni, csak nem figyeltél rá ennyire :) )
Nekem a menses első napján esik le.
A nemvárt első napjáig tök felesleges matekozni, hőt elemezni, tesztet csinálni, mert a nemvártig tök bizonytalan minden.
szia.én annak idején aktus után 5 nappal hányingerrel ébredtem,onnan végig megvolt minden nap a hányás,émelygés.szóval lehet.2 baba volt.,most szintén ugyanez van,kíváncsi leszek mi lesz belőle.
akkor 8dpo-n lett pozi a teszt először délutániból.
és tuti akkor fogant mert máskor nem voltunk együtt.
hőmet nem mértem.
az elsővel nem éreztem semmit,ajándék baba volt.csak a hőmet mértem,ami nagyon ingadozott,leesett a nemvárt napján,mindenki azt mondta meg fog jönni,éreztem is olyan görcsöket,hogy a lábamon nem maradtam állva,de másnap felment 37,3-re és ott is maradt.
bármi lehetséges:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!