Hogy birtatok ki ezt a szornyu varakozast?! Mas is felt h egyszer mar csak nem lesz ott?
Figyelt kérdés
7hetes terhes vagyok.Doki pont egy hete latott es mindent rendben talalt.10mm embryo jo szivmukodessel.Masfel het mulva megyek vissza uh-ra!Megorjit ez a varakozas.Olyan megfoghatatlan egy terhesseg es csak akkor hiszem el ha latom a monitoron.Mindig attol tartok h megyek es legkozelebbre mar csak nyom nelkul eltunik!2014. aug. 23. 08:14
11/16 A kérdező kommentje:
Persze nagyon nagyon rossz elmeny egy ilyen mutet :( es sajnos elojonnek akaratlanul is ezek a rossz emlekek es ennek semmi koze az erettseghez....
2014. aug. 23. 16:02
12/16 anonim válasza:
Én 6+0 naposan voltam először, a fogadott orvosom csak a 12 hetesre hívott vissza legközelebb, hát nem örültem. Gyorsan beszereztem egy magzati szívhang-hallgatót, kb. a 9.-10. héten sikerült megtalálnom vele a babát. Onnantól minden este meghallgattam, addig, amíg nem éreztem mozogni. Lehet, hogy paramami vagyok, de engem megnyugtatott. :) Boldog babavárást! :)
13/16 A kérdező kommentje:
Nekem mar matol van szivhangfigyelom :) hozta a baratnom,szivhangot nem de a koldokzsinor egyenletes susogasat hallom.Nagyon megnyugtatott
2014. aug. 23. 17:07
14/16 anonim válasza:
Mizu veled/veletek, ugye minden rendben van?
15/16 A kérdező kommentje:
Minden rendben van velunk eddig,koszonjuk :) Kisebb-nagyobb problemak,de amugy minden rendben.Szepen fejlodik es kisfiu :)
2014. okt. 16. 10:00
16/16 anonim válasza:
Örülök és gratulálok! (mi is bizakodunk továbbra is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!