Ti hogy bírtátok addig, amíg tesztelhettetek?
Figyelt kérdés
Egy hét múlva esedékes a menzeszem, persze tüneteket megint érzek magamon, de hát mindig. :D Ti hogy bírjátok ki nyugodtan azt az egy-két hetet? :)2014. febr. 14. 23:25
1/13 anonim válasza:
Úgy, hogy nem lihegem túl amíg nem pozitív. Nagyon sok embernek nem jön össze az első fél évben, így tudom hogy teljesen normális.
2/13 A kérdező kommentje:
Persze, ezzel nincs is gond, csak valahogy jó lenne lekötni jobban a figyelmem, és nem görcsölni ezen, hiszen én is tudom, hogy majd jön, amikor itt az ideje. :)
2014. febr. 14. 23:29
3/13 anonim válasza:
Húúú. Én annó elfoglaltam magam. Új hobbikat kerestem, hogy ne legyen időm agyalni a babán. Bejött a módszer :) 6. nap késés után (közben görcsöltem mint mikor megjön) kaptam észbe,hogy lehet, hogy kéne már tesztelni :)
4/13 anonim válasza:
Ne is vedd meg addig a teszted csak ha késik utána a napokba.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz! :)
2014. febr. 15. 01:03
6/13 anonim válasza:
Nekem is az vált be, hogy nem is vettem tesztet, és nem is foglalkoztam a kérdéssel, tettem a dolgom minden nap. Két évet vártunk.
7/13 anonim válasza:
Én sehogy, teszteltem a 8. dpo-tól. Több, mint két évet vártunk a picire. Az elején nem is tesztelgettem, vártam hogy ne jöjjön meg, de mindig megjött. Aztán egy jó félév múlva már ellőttem a nemvárt előtt tesztet. Háromszor volt pozi, legutóbb 23 hete, ő velünk is maradt.
8/13 A kérdező kommentje:
Gratulálok Nektek! :)
2014. febr. 15. 11:04
9/13 anonim válasza:
Én durekt azért nem tesztelek nemvárt előtt, mert én meg azt nem tudnám elviselni, hogy ha megtudom, hogy esetleg elkezdődött valami, csak menzivel távozott. Merthogy ezek az érzékeny tesztek már képesek korán kimutatni, de az orvosom szerint pont ez a baj, mert sok nő vetél el élete során, és ha nem lennének ezek a nemvárt előtti tesztelgetések, akkor nem is tudnának róla. Én kizárólag egy héttel a nemvárt után tesztelek. Az elsővel is így volt. Én most 20-ra nem várom. Keresek elfoglaltságot. :-)
10/13 anonim válasza:
Hát én is nagyon nehezen bírtam ki. Folyamatosan azon járt az eszem, hogy ha most tesztelnék, akkor vajon mit mutatna. Vettem vagy 3 tesztet. Aztán a nemvárt után 5 nappal teszteltem, pozitívat. :) Nagyon nehéz kivárni az időt, mert ilyenkor nem akar telni. De kitartás neked, és szurkolok, hogy 2 csík legyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!