Hogy birtatok ki ezt a szornyu varakozast?! Mas is felt h
egyszer mar csak nem lesz ott?
NEked még túl korai a terhesség, ha ennyire éretlen vagy
2014. aug. 23. 08:20
Nehezen:D De jó alkalom, hogy megtanulj várni, és türelmesnek lenni, még van több mint 30 heted, úgy hogy a végére jellemformáló is lesz számodra, ahogy elnézem:)
És nem szabad simogatni a pocakodat:D
2014. aug. 23. 08:23
Én bírom jól, én csak az uh-tól félek, hogy valami rosszat fognak látni (megállt a szíve, nem fejlődik rendesen, beteg). Én ma megyek a dokimhoz 10 hetesen mert folyásom van sok és még viszket is de már előre félek hogy mi lesz, nincs e baja babónak :(
2014. aug. 23. 08:27
Nem. Úgy voltam vele, hogy ha a 12. hétig a szervezetem kiszelektálja, annak nyomós oka lesz (súlyosabb DNS alapú hiba).
Utána meg szintén nem aggódtam, mert a stressz egyértelműen rontja az esélyeket (a neurokémiai változások miatt), ráadásul az esetleges negatív kimenetelt sem előzi meg. Tehát minek szivassam magam feleslegesen?
Most már 4 hónapos és makkegészséges.
2014. aug. 23. 08:33
Nyugi, majd elmúlik ez, ha már látható/érezhető lesz a baba a pocakodban.
Én a legelején még kakáláskor se mertem nagyon erőlködni, féltem, hogy kinyomom a magzatot is :DDDDD
Persze ez butaság, de sokat vártunk rá, így én is féltettem a legelején.
2014. aug. 23. 08:53
6/16 A kérdező kommentje:
Nekem is volt mar egy vetelesem es sokat vartam ra!Nem hiszem h eretlen lennek mert vannak ilyen felelmeim.Ugyanis az elsonel ez volt!Egyszer csak mentem es mar nem volt rendbe semmi.Elso orulj neki h te olyan erett no vagy,nyilvan nem ertek rossz elmenyek.Bar ha erettvagy tudod ilyenkor minden rizikos!
Szerintem ne parazz ennyit..igazabol erre most nem lehet mit mondani!a 12het utan meg mar csak havonta fogod latni szal.jobb ha hozzaszoksz!!
2014. aug. 23. 13:04
Megértelek, nekem is volt vetélésem (2), és nagyon féltettem a 3. terhességemet. Egészen addig, amíg elkezdtem érezni a mozgását, időnként eszembe jutott, hogy vajon minden rendben van-e, szépen fejlődik-e. Nyugtattam magam és kényszerítettem a pozitív gondolkodást, hiszen a stressz nem tesz jót. Próbáltam elképzelni kisbabaként, az én kisbabámként, akivel minden rendben! Egészségesen született időre :)
2014. aug. 23. 14:05
9/16 A kérdező kommentje:
Igen en is csak ezeket probalom elkepzelni,semmi mast!Hogy latom,minden rendben van es fejlodik,eros...Mondjuk nalam nem seit egy percre se elfelejteni,hogy terhes vagyok az a sok rosszullet!Mindig arra gondolok ilyenkor amit Czeizel Endre mondott:Minel rosszabbul erzi magat egy kismama annal erosebb a baba es kevesebb az esely a vetelesre!
Mivel már volt egy missed ab-od, ezért félsz, szerintem ez természetes, hiszen régóta, nagyon szeretnétek a kisbabát. Nekem is volt ilyen műtétem 2 hónapja. Örülj, hogy megfogant és gondolj arra, hogy minden rendben lesz! Beszélgess hozzá már az elejétől folyamatosan!
2014. aug. 23. 15:25
Kapcsolódó kérdések: