Csinaltam ovu teszteket es probalkozunk hatha sikerül egy kistesot összehozni. De fogalmam sincs hogy a tesztek alapjan melyik a pozitiv nap. Szerintetek?
A kepen az elsö 14.15.16.17-ei 2szer a vegen.Mindegyik delutani keszites..az utolso 2 pedig 16ora es 20ora 17.en A naptar szerint 18. -an lenne peteeresem azaz ma de akkor elötte melyik ket nap utalt arra hogy peteeresem lesz? Fogalmam sincs. Segitenetek?
Bocsi a kep minösegeert.
sziasztok! hcg tesztet nem vettem de meg van itthon lh tesztem. Gondoltam csinalok egyet igy par nap utan es ilyen lett:
szoval..egy fokkal okosabb lettem vegre.. :)
a hcg teszt azert mutatott pozitivat mert akkor volt a peteeres..utanajartam es több helyen olvastam. Ha gondoljatok belinkelem. vagyis 22en volt peteeresem. Azota csinaltam 2lh tesztet kb tiszta feher.. szoval semmit nem mutat. Igy valoszinü hogy az lh teszt kevesbe volt erzekeny amikor azt probaltuk kideriteni hogy mikor volt peteeresem.. de most mar legalabb tudom es varakozok.. :) szep napot nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!