Csinaltam ovu teszteket es probalkozunk hatha sikerül egy kistesot összehozni. De fogalmam sincs hogy a tesztek alapjan melyik a pozitiv nap. Szerintetek?
Figyelt kérdés
A kepen az elsö 14.15.16.17-ei 2szer a vegen.Mindegyik delutani keszites..az utolso 2 pedig 16ora es 20ora 17.en A naptar szerint 18. -an lenne peteeresem azaz ma de akkor elötte melyik ket nap utalt arra hogy peteeresem lesz? Fogalmam sincs. Segitenetek?
Bocsi a kep minösegeert.
2014. aug. 18. 09:35
11/43 anonim válasza:
a teszted szépen erősödik, de egyáltalán nem biztos, hogy pont középidőben van ovud. Az is előfordul, hogy csak 10 napos a luteális fázis. És még az is határeset, hogy jó. Szóval akár a 16. napon is lehet ovud.
12/43 A kérdező kommentje:
Ertem.Akkor csinalok meg par napig, De lehet hogy a teszt nem jo? mert reggel is mutatja az LH szintet.. vagy ez normalis?
2014. aug. 18. 10:58
13/43 anonim válasza:
Ne reggel csinálj tesztet, hanem estefelé, vagy délután, úgy hogy előtte 1 órával már nem iszol-eszel semmit. Ha ma este totál pozitív lenne, előfordulhat simán, hogy délelőtt vagy reggel is 2 csíkos a teszt. Az LH folyamatosan jelen van a szervezetben, csak a mennyisége változik a ciklus folyamán.
14/43 anonim válasza:
Így van, a reggeli felejtsd el, szerintem inkább 2 órával előtte semmi folyadék. Még időben vagyunk, ne izgulj!
15/43 A kérdező kommentje:
Ertem. Köszönöm!
2014. aug. 18. 11:07
16/43 A kérdező kommentje:
A parommal menszesz utantol 2naponta folyamatosan probalkozunk :) nem szeretnenk lemaradni a peteeresröl :)
2014. aug. 18. 11:09
17/43 anonim válasza:
Ezzel a módszerrel nem is fogsz! ;-)
18/43 A kérdező kommentje:
:)
2014. aug. 18. 11:16
19/43 A kérdező kommentje:
2-t csinaltam meg azota..melle raktam a többihez.. most akkor e szerint az lh szintem lecsökkent.. igy mar lehetseges hogy ma vagy holnap lesz az ovulacio? mert azt olvastam hogy elötte lecsökken majd ra 24-48 oraval lesz az ovulacio
2014. aug. 19. 10:47
20/43 anonim válasza:
Nem jól olvastad. Majd ha pozi lesz (egyelőre nem az) utána 24-36 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!