11 hónap sikertelen próbálkozás után fog már a doki érdemben segíteni/vizsgálni?
Két hét múlva 35 leszek, 11 hónapja nem esem teherbe, pedig időben próbálkozunk mindig, ovutesztelek is, a ciklusom rendben, stb.
Már van egy fiunk (másfél éves), aki simán, elsőre fogant. Kétségbe vagyunk esve, lassan már olyan reménytelennek tűnik ez az egész hónapról hónapra.
Ma bejelentkeztem a dokimhoz. Ennyi idő után már segítenek, vagy ez még nem számít hosszú próbálkozásnak? Mik a tapasztalatok?
utolsó válaszoló, szívből gratulálok!
előző válaszoló, sajnos nem mondhatok neki két év próbálkozást, mert a kisfiamat nála szültem másfél éve:)
köszönöm a válaszokat!
mondj neki pl 13 hónapot.az már több mint egy év.nekem anno 15 hónapnyi próbálkozás után sikerült teherbeesnem spontán.már túl voltunk minden kivizsgáláson.hihetetlen h miért ilyen sokára jött össze pedig minden rendben volt.
22 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!