Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyermekvállalás, de hogyan?!

Gyermekvállalás, de hogyan?!

Figyelt kérdés
20-25 éves korom között szeretném világra hozni az első gyermekem. 17 éves vagyok, tudom, lehet hogy korai ezen gondolkoznom, de úgy érzem gondolnom kell a jövőmre is, ha el szeretném érni a céljaim. Legfőképp azok válaszát várnám, akik szintén 20-25 éves koruk között vállaltak gyereket, tervezetten. A kérdésem az lenne, hogy miként tudtátok ennyi idős korotokra kialakítani a biztonságos hátteret egy család számára? (Ház,autó, stb.) lassan 4 éve van párkapcsolatom. Előre is köszi a segítő válaszokat!

2014. aug. 12. 19:50
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Kishölgy!

Én nem áskálódok az életedben mivel nagyjából magasról teszek rá!

A műköröm a prolik között divat!!

Minden kétkezi szakmának van egy felfutási ideje- divatja, a műkörmösöknél már leszálló ágban a sztori.

150 ezer nettót alig bírnak egy hónapban kigazdálkodni!

Ha a párod is keres hozzá ennyit, akkor 300-ból számold már ki, hogy mennyit tudsz egy gyerekkel enni, gyerekprogramokra, lakhatásra, óvódára, bölcsire stb-re költeni.

Nem véletlen, hogy a deviza hitel adósok között nem látni a tévében egy darab ügyvédet, orvost, közgazdászt sem...

Nem véletlenül szorgalmazza minden szülő, hogy minél magasabb iskolai végzettsége legyen a gyerekének.

Minden sarkon van egy, kiegészülve szoláriummal- a másik döglödő ágazat, kozmetikával- abszolút éhenhalás, fodrászattal- amiből szintén nehéz megélni mert az emberek otthonbefestik a hajukat és a Zöldalma láncolatnál 1500 ért levágatják!

Nem minden srác, akivel egy normális gimnáziumban meg lehet ismerkedni- te minden bizonnyal nem ilyen tanintézménybe tanulsz- utolsó szemét tetű!

Vannak nagyon értelemes, helyes, sporttal szabadidejüket lefoglaló fiúk, de ez a kor nem érett meg egy komoly párkapcsolatra, ezért nem is tart tovább mint egy pár hónap.

Ezek még csak gyerekszerelmek, fellángolások.

De ezt nem egy vadidegennek kéne elmagyaráznia neked, őszintén egy életmódtanácsadó ezért elkérne 100 ezer forintot.

Ha tudnád, ha biztos lennél abba, hogy mit és hogyan csinálj nem egy ilyen fórumon kérdezősködnél!

Kislány a baj, nem velem egy idegennel van, hanem Veled!

2014. aug. 27. 10:59
 32/36 A kérdező kommentje:
Az egyébként mindig is vicces volt, amikor egy olyan ember írja hogy mit keres itt ilyen fórumokon, amikor pont ugyanúgy ő is itt van, ebben a témában. De te biztos csak merő tévedésből kattintottál ide. Na mindegy, a többi hablatyodat értékelni nem tudom, sajnálom.
2014. aug. 27. 11:15
 33/36 anonim ***** válasza:

Hablaty tartalma:

Éhendöglés vár ma egy műkörmösre aki 20 évesen gyereket vállal cirka egy érettségivel.

Szép jónapot Kislány!

2014. aug. 27. 14:35
 34/36 A kérdező kommentje:
érettségi+grafikus szakmai végzettség+műkörmösi végzettség, és nem 20 évesen. azért engem érdekelne te mit tudsz felmutatni. JA! és a szavaidból levéve maximum 5 évvel lehetsz idősebb, nem tudom miért hiszed hogy ezzel a "kislány" dumával letudsz alacsonyítani másokat.
2014. aug. 27. 15:32
 35/36 anonim ***** válasza:
Ügyvéd vagyok és 37 éves.
2014. aug. 28. 11:29
 36/36 anonim ***** válasza:
A kishölgy és a kislány nem lealacsonyító, hanem régies hangzású és inkább megtisztelő.
2014. aug. 28. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!