Gyermekvállalás egyedül?
Figyelt kérdés
Az én szomorú sorsom az, hogy gyerekem lesz egy olyan férfitól aki csak kihasznált éveken át, szerettem és úgy éreztem van remény, de most hogy babát várok, gyülöl, és mindennel megfenyegetett már, h csak vetessem el..de nekem ez nem megy..még nem igazán érzem magam felkészülve az anyaságra, de ha elvetetném, azzal lelkileg tönkre mennék..így úgy döntöttem, h egyedül fogom felnevelni a szüleimmel élek, és ők is mellettem állnakAz én szomorú sorsom az, hogy gyerekem lesz egy olyan férfitól aki csak kihasznált éveken át, szerettem és úgy éreztem van remény, de most hogy babát várok, gyülöl, és mindennel megfenyegetett már, h csak vetessem el..de nekem ez nem megy..még nem igazán érzem magam felkészülve az anyaságra, de ha elvetetném, azzal lelkileg tönkre mennék..így úgy döntöttem, h egyedül fogom felnevelni a szüleimmel élek, és ők is mellettem állnak2012. dec. 29. 15:20
1/7 anonim válasza:
Mintha magamat hallanám!
Kitartás, csak ezt tudom tanácsolni,bátyáim pótolják az apaszerepet.:)
Ja, és az én nevemen van a lányom, így semmi kötelezettsége nincs iránta, még a szaros gyerektartást sem igényeltem meg, hogy ne a lányom igya meg a levét a sok bosszúságnak, hiszen ez egy évekig tartó huzavona lett volna.
2/7 anonim válasza:
gytartásért perre fogsz menni/vagy sem?
3/7 anonim válasza:
De itt mi a kérdés?
Igen, lehet egyedül is gyereket vállalni.
4/7 anonim válasza:
Igen, lehet egyedül nevelni, de azért a gyerektartásról ne mondj le, és igenis legyen a nevén, ennyit igazán megtehet ha nem is neveli. A gyerekednek sem mindegy, hogy miből részesül akár az apja révén. Én is neveltem egy darabig egyedül, és az új párom sem vetheti így a szememre, hogy neki kell eltartania. Persze soha nem vetette a szememre, de van olyan férfi aki olyan.
5/7 anonim válasza:
Neveld fel egyedül, a gyt-st felejtsd el, mivel a másik szabad akaratát nem tartottad tiszteletben és ne sajnáltasd magad.
Baromi nehéz lesz neked, főleg mikor rájössz, hogy egy gyereknek apa is kell. A királylányszerepből iszonyat hamar fel fogsz ébredni.
6/7 anonim válasza:
Én két gyereket nevelek egyedül!8 hónapos terhesen maradtam egyedül(Én döntésem volt,mert inkább egyedül,mint terrorban)!Azóta már 3 éves múlt a lányom,és Apukája 2 hónaposan látta utoljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!