Arra gondolok, egyedül teszteltetek e vagy ott volt veletek a párotok, mikor megnéztétek hogy végre pozitív e az a teszt??És ha nem volt ott, mikor mondtátok el és hogyan??Ki szerint mi a jó?
Mi együtt csináltuk. Ő mérte az időt, majd együtt figyeltük. :)
2012. dec. 13. 12:32
2/11 anonim válasza:
Mivel mi már közel 1,5 éve probálkoztunk így soha nem tettem közzé, hanem mikor késett megcsináltam a tesztet, és elmondtam hogy negatív lett.
Aztán leépítés miatt kirugtak, de még 1 hetem lett volna mensiig de csináltam tesztet, majd pozitív lett. Mikor haza ért a férjem elé tettem (a kirugásomat már telefonba elmondtam neki), és azt hitte lázméröt mutogatok neki.
Második lányomnál hibás volt a teszt és mutattam neki hogy össze vissza volt rajta minden. Majd másnap mikor megcsináltam és haza jött már azzal várt hogy na? vagy is nem tudtam meglepetést neki szerezni.
2012. dec. 13. 12:40
3/11 anonim válasza:
Az elsőnél a munkahelyi rötyin csináltam, ő alattam 2 emelettel dolgozott, a klotyón álltam kezemben a teszt, másikban a telefon, remegő kézzel hívtam :DDDD
A másodiknál otthon voltunk, amíg én teszteltem, ő a "nagyot" (akkor volt 9 hós :D) pelenkázta.
2012. dec. 13. 12:45
4/11 anonim válasza:
Mindketten otthon voltunk. Megcsináltam a tesztet, majd mindketten figyeltük az órát, hogy mikor telik le az idő. Közben szugeráltuk a tesztet és pozitív lett :-D
2012. dec. 13. 12:51
5/11 anonim válasza:
Egyedül voltam itthon. Hazajöttem a munkából és megcsináltam (egy nap késésnél), pozitív lett rögtön. Elküldtem neki mms-be, éppen útban volt hazafelé, még szerencse, hogy busszal volt:) Rögtön hívott, hogy mi?????? Aztán együtt sírtunk, amikor hazaért.
Harmadik babó, két éve várunk rá...
Üdv, 8+2 hkm
2012. dec. 13. 13:11
6/11 anonim válasza:
Valahogy, úgy, ahogy a 3.hozzászóló :) :), csak nem a munkahelyen voltam, hanem otthon, ő meg épp átfutott anyóshoz (szomszédban lakik). Egyik kezemben a teszt, másikban a telefon... hát, én is remegtem... :) ;)
2012. dec. 13. 13:27
7/11 anonim válasza:
férjemmég aludt én persze fél éjszaka nem aludtam az izgalomtol hogy reggel tesztelés lesz,hajnalban megcsináltam és pozitiv lett,alig birtam kivárni hogy felkeljen,de ahogy a szemét kinyitotta odabujtam és elmondtam hogy apuka lesz :)
2012. dec. 13. 14:37
8/11 anonim válasza:
Akkor már pont 1 hete késett.Hazaértem a munkából,elmentem a DM-be és vettem egy tesztet.Ő nem volt itthon,dolgozott.
Megcsináltam a tesztet,egyből erős pozi lett.
Egyből kocsiba ültem,és bementem hozzá a munkahelyére,és a kezébe adtam a tesztet.Hát volt nagy meglepetés :D
2012. dec. 13. 15:58
9/11 anonim válasza:
Egyedül voltam itthon. Reggel munka előtt csináltam meg (nemvárt előtt 1 nappal. Utána sírva hívtam fel, hogy teszteltem :) Szegénykém azt hitte, azért sírok mert negatív :)
2012. dec. 13. 16:08
10/11 anonim válasza:
Mi ketten csináltuk! 1,5 év után először késett egy hetet és biztos voltam benne, hogy terhes vagyok! Leültünk a konyhaasztalhoz, megcsináltam a tesztet, néztem kb. 2 mp-ig és eldobtam, hogy ez negatív és elkeseredésemben elkezdtem zokogni, mivel hogy én tudtam! :D 5 mp múlva szólt a párom, hogy ez nem negatív! :D Én meg nem hittem el, hogy de hát az előbb még az volt :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!