Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Voltatok úgy, hogy tudtátok...

Voltatok úgy, hogy tudtátok most van az ovu, mos "kell"és össze is jött?

Figyelt kérdés
Szombaton lesz ovum. Gondoltuk szerda-péntek-szombat "akciózunk" ebből lehet baba, ugye?Csak félek, hogy így nem fog menni....mit csináltatok, hogy ne stresszeljetek ezen?De hát ott van a gondolatban, nem, hogy BABA??
2012. okt. 30. 08:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Attól, hogy előre kiszámítod, hogy szombaton lesz, nem biztos, hogy tényleg úgy lesz, ezt előre nem tudhatod. Lehet abból akár még csütörtök vagy hétfő is, mivel nem gépek vagyunk. Ne programozzátok ennyire az együttlétet. Elég, ha most az elkövetkezendő 1 hétben 1-2 naponta "igény" szerint együtt vagytok. Persze nyílván ott lesz a gondolatotokban a baba, meg ez is valamilyen szintű beprogramozás, de azért mégsem annyira, hogy ma nem lehet, mert éppen csütörtök van, majd holnap....ez így olyan kiábrándító.
2012. okt. 30. 08:44
 2/10 anonim ***** válasza:

Igen, én tudtam hogy akkor van ovum. Párom is, de ő nem gondolnám hogy ezen agyalt... nálam viszont ez is szerepet játszott akkor az összebújásban (na nem csak ez azért...:), mégis sikerült 7 sikertelen hónap után. Ha jönni akar úgy is jönni fog hogy ezen agyalsz egy kicsit.

Egyébként érdekes, én utána nem agyaltam ezen... talán azért mert sok volt a sikertelen hónap, úgy voltam vele úgysem jött össze. Lehet ez volt a titka? Passzolom...

2012. okt. 30. 08:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk az igaz hogy nem előre számoltam ki, nem is középidőben volt az ovum akkor, hanem a 21. napon... a tünetekből gondoltam hogy van, mondtam is akkor rögtön a páromnak hogy most van esély rá. Előtte amúgy sokáig valamiért nem volt ovum (hőmérőzésből tudom)
2012. okt. 30. 08:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Tünetek alapján tudtam mindkétszer hogy aznap van az ovum. Együtt voltunk aznap és mindkétszer baba lett belőle. Első hónapos próbálkozás volt mindkét alkalom.
2012. okt. 30. 11:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Az elmúlt fél évben kétszer csináltam ovu tesztet. Elsőre, mikor pozi lett, szexeltünk aznap is, másnap is, meg harmadnap is. Nem lett baba. Most legutóbb, éreztem, hogy mikor lehet az ovum, csináltam is tesztet, ki is mutatta, előtte 2 nappal szexeltünk, a pozi napján, és utána a második nap. Szóval 2 naponta. És most a terhességi tesztem a pozitív. :) Igaza van az előttem szólónak, ne görcsöljetek ezen. Ha 2-3 naponta szerelmeskedtek, akkor előbb-utóbb össze kell jöjjön, függetlenül attól, hogy mikor van a peteérés. Mert bele kell essen a 2-3 napba. :) És tényleg engedd el azt a gondolatot szex közben, hogy "na, vajon most sikerülni fog-e? Nem tesz jót! :( Sok sikert!
2012. okt. 30. 12:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ha minden esélyt megadtok akkor is csak 20% hogy sikeres lesz a megtermékenyülés. Különben milyen klassz lenne, hogy minden nőnek sikerül elsőre :-). Megértelek, én is ezt csinálom, nekem is szombaton lesz ovum, már be van tervezve, hogy mikor lesz sex :-). Sajnos mi nagyon jól eléldegélünk sex nálkül hetekig is, ilyenek vagyunk. Így nekünk ez most tényleg tervezett sex, de másképpen nem menne még így se :-). amikor terhes lettem a lányommal, akkor is ezt csináltam, megmondtam a férjemnek, hogy ekkor és ekkor lesz sex és kész, nincs duma. Sok terméketlen év volt mögöttünk, mert csak havi egyszer sexeltünk és persze mindig akkor amikor nem is volt ovum. De amikor a sarkamra álltam és besűrítettem a sexes napokat, meg is lett elsőre az eredmény. Ami nálunk bejött, hogy még a pozitív ovuteszt előtti napokban 3 naponta voltunk együtt 4x és amikor pozi lett az ovutesztem akkor már nem bírtunk egymásra sem nézni :-). ez most durván hangzik lehet, de mi nem vagyunk nagy sexelősek, ettől függetlenül boldogan élünk és a havi egy is csúcsszuper... :-) na hogy ne kanyardojak el a témától, jól teszed a tervezést, sok sikert és ugyanmár orgazmus közben az ember el is felejti, hogy mi a célja ;-)...
2012. okt. 30. 13:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Kedves 4-es válaszoló! Megkérdezhetem milyen nemű babáid születtek? Csak kiváncsiságból :) mert ugye ha ovu napján voltatok együtt akkor elvileg fiúk.

2. válaszoló

2012. okt. 30. 17:09
 8/10 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Az első fiú, beletrafáltál :) - bár abban a hónapban majdnem mindennap voltunk együtt a párommal, többször is, de ettől függetlenül tudtam melyik nap van az ovu és aznap is volt sex. Második baba nemét még nem tudom, talán jövőhéten kiderül. Viszont itt csak aznap voltunk együtt, sem előtte sem utána jó pár napig. Szóval ha ez a baba is fiú akkor nálam bejött ez feltevés, hogy ovu napján nagyobb esélye a fiúnak.
2012. okt. 30. 20:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is fiú :) 2-es válaszoló
2012. okt. 30. 20:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindkétszer konkrétan éreztem, hogy peteérésem van, együtt is voltunk, 2 fiam van:-)
2012. okt. 31. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!