Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit éreztetek nemvárt előtt...

Mit éreztetek nemvárt előtt amikor már terhesek voltatok, csak még nem tudtatok róla?

Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok,hogy fáradékonyság,esetleg hányás,folyás milyen és mennyi? Köszönöm előre is. Ja és nemvárt előtt hogy alakult a görbétek? És ha van görbe,csatolnátok? Köszönöm.
2012. ápr. 4. 20:05
 1/7 anonim válasza:

Én pontosan ugyanazt éreztem mint menzi előtt. Görcsölgetés, nagy étvágy, mellfeszülés...

Talán ami furcsa volt az az, hogy elkezdtek fájni a mellbimbóim, ez azóta csak egyre kellemetlenebb lett:)) most 7 hetes kismama vagyok

2012. ápr. 4. 20:15
 2/7 A kérdező kommentje:
gratulálok. Nincs görbéd? Hanyadik dpo-n teszteltél?
2012. ápr. 4. 20:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Hangulatingadozás, fáradtság, levertség, szédülés, hányinger. Legjellemzőbb a fáradékonyság volt, úgy éreztem le kell ülnöm, feküdnöm és órákat bírtam aludni, pedig nem jellemző rám a semmit tevés.
2012. ápr. 4. 20:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem semmi tünetem nem volt. Sem a szokásos mensi előtti mellfájdalom, sem a szurkálás, sem a vizes folyás. Nálam ezek szokványos dolgok, nekem éppen a tünetek elmaradása jelezte, hogy gond van. Görbém sajnos nem volt. Aztán a 6. héten jött a durva hányinger, az undor a szagoktól és a gyakori pisilés, de akkor már bőven tudtam, hogy babát várok.
2012. ápr. 4. 21:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt semmi tünetem igazából megérzésem volt h sikerült :)

[link]

2012. ápr. 4. 22:17
 6/7 anonim ***** válasza:
én szédültem egy nap többször is rámjött,mikor lépcsőn mentem felfelé fulladtam,utáltam a kávé illatot és nemvárt napján ugyanúgy görcsöltem amikor megvan csak nem volt vér hanem bő folyás..az a baba nem maradt meg :(
2012. ápr. 4. 23:56
 7/7 timszy25 ***** válasza:

Szia!

Nekem semmi tünetem nem volt előtte abból is gondoltam hogy lehet hogy terhes vagyok.

Mert nekem mindig egy héttel előbb már elkezdett a hasam görcsölni akkor pedig semmi nem volt.

2012. ápr. 5. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!