Ki lett terhes megszakításos "védekezéssel"?
szió!
jó h kiirtad a kérdést. MI 1 éve "VÉDEKEZÜNK" így, de eddig nem jött össze a babó :(.
De 1 év múlva mi is elhagyjuk ezt a dolgot, és élesben fog menni a dolog.
Úgy látom h sokan lettek így babásak körülöttem, csak minket kerül el a babásodás :(
Kedves Első!Semmi baj :D nyugodtan írhat bárki akinek véleménye van a kérdéssel kapcsolatban.
Igazából azért is tettem fel ezt a kérdést,mert sokan "védekeznek" ezzel a módszerrel és nem hiszik el hogy ez kockázatos annak aki nem szeretne babás maradni.Ezért úgy gondoltam hogyha élő példával találkoznak akkor óvatosabbak lesznek.
Igazából ha rajtam múlna én már most bevállalnék egy picit,de a párom még úgy gondolja hogy várnunk kéne vele még legalább 1 évet.De ha most besikerülne azért ő is örülne neki :)
17:39 látom nálatok is hasonló a helyzet.A válaszodból azt vettem le hogy te is szeretnél már egy pocaklakót :D
jól látod ;)
Nálunk pontosan ugyan az a szitu mint nálatok :)
Az én párom is bevállalná a picit ha sikerülne, de 1 évet még mindenképp várnunk kell- legalábbis a terv szerint.
De olyan jó lenne ha a picur keresztülhúzná a tervet, és most érkezne ebben az évben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!