Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak itt olyan kismamák,...

Vannak itt olyan kismamák, anyukák akik megszakításos védekezéssel estek teherbe?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez tulajdonképpen nem is védekezés, meg hogy rizikós. De mégis.

Mennyire nagy ennek az esélye?

Aki csak idióta módon tud válaszolni az ne is törje magát ezen!

Köszönöm!

2010. szept. 28. 18:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nekem van olyan ismerősöm, aki így lett terhes. A nőgyógyászom meg azt mondta, amikor erre rákérdeztem, hogy nagy az esély ígyis a teherbeesésre, mert az előnedv is tartalmaz spermiumokat.
2010. szept. 28. 18:38
 2/14 Tinker Bell ***** válasza:

Igen, azt tudom! Nekem is van egy barátnőm, aki 3 éve úgy van együtt a párjával, hogy csak megszakítással védekeznek, és nemsokára szül.

Köszi a választ!

Várom még a válaszokat!

2010. szept. 28. 18:41
 3/14 Tinker Bell ***** válasza:
Hopppsz...ezt nem a sajátommal írtam, de mindegy a lényeg ugyanaz! :)
2010. szept. 28. 18:45
 4/14 anonim ***** válasza:
ha mi is megszakitással védekezünk, és öt év után sem lett baeset , akkor valahol bibi lehet? lehet hogy nem lehet babánk?
2010. szept. 28. 18:50
 5/14 anonim ***** válasza:

Az unokatesóm így esett teherbe, most 16 hónapos a kisfia. Eredetileg nem terveztek babát.

Mi a párommal kb. 3 évig védekeztünk így, nem estem teherbe. Majd amikor már akartuk a babát, akkor rögtön teherbe estem,persze akkor már így sem védekeztünk.

Szóval nagyon lutri...

2010. szept. 28. 18:53
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Párom nem szeret bennem elélvezni, mi így sexeltűnk, mikor azt gondoltuk jöhet a baba nem szedtem a gyógyszert, 2 hőnap alatt így teherbe estem hogy nem belém élvezett a végén
2010. szept. 28. 19:03
 7/14 anonim ***** válasza:
Mi is igy "védekeztünk" a párommal,most 22 hetes a pocaklakóm!!!
2010. szept. 28. 19:38
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos esélyes így teherbeesni, hiszen sok férfi nem veszi észre, hogy mielőtt elmegy, már egy adag sperma kerül a nőbe. Ezért a hibaszázalék :-(
2010. szept. 28. 19:54
 9/14 anonim ***** válasza:
Mi lassan 8 éve együtt vagyunk a párommal és szinte soha nem védekeztünk, csak megszakításos módszerrel. Mi is gondolkoztunk már azon, hogy biztos nem is lehet gyerekünk, de most elterveztük, hogy már itt az idő, meg a ház, minden, már nem vagyunk tizenévesek, jöhet lassacskán a baba és lám elsőre össze is jött :D Úgyhogy szerintem eddig valamit nagyon jól csináltunk ha soha nem ,,csúszott" be és még sincs gond egyikünkkel sem. :D Mi nagyon szerencséseknek mondhatjuk magunkat!:D
2010. szept. 28. 19:56
 10/14 anonim ***** válasza:
Mi is úgy voltunk ahogy az utolsó válaszoló, 7 évig megszakításos módszerrel védekeztünk, nem volt semmi gond, már én is azon kezdtem gondolkodni, hogy mi van ha nem lehetek terhes. Aztán amikor eldöntöttük hogy jöhet a baba, egyetlen egy alkalommal nem védekeztünk csak és összejött :))
2010. szept. 28. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!