Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak itt olyan kismamák,...

Vannak itt olyan kismamák, anyukák akik megszakításos védekezéssel estek teherbe?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez tulajdonképpen nem is védekezés, meg hogy rizikós. De mégis.

Mennyire nagy ennek az esélye?

Aki csak idióta módon tud válaszolni az ne is törje magát ezen!

Köszönöm!

2010. szept. 28. 18:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
csatlakozom az előttem szóló 2 válaszadóhoz. Míg vártuk, hogy a tabi kiürüljön a szervezetemből, pár hónapig megszakítással védekeztünk, sosem lettem terhes. Mikor először próbáltuk élesben, első alkalommal összejött a baba.
2010. szept. 28. 20:59
 12/14 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. Csak még annyit, hogy a fiam 8 hónapos, 7 hónapja kizárólag megszakítással védekezünk és még nincs kistesó.
2010. szept. 28. 21:00
 13/14 anonim ***** válasza:
10 év alatt egyszer sem maradtam terhes megszakítással,de amikor akartuk akkor igen a 15 év alatt 3-szor
2010. szept. 29. 03:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi 2 evig "vedekeztunk" megszakitassal aztan mikor terveztuk a babat elsore osszejott. Most 15 honapos lesz a kisfiunk 1.-en miota megszuletett megint igy "vedekezunk". Meg nincs utban a kisteso.
2010. szept. 29. 04:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!