Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb augusztus végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Bedit márciusi kezdeményezésének folytatása...

Remélem hamarosan visszatérsz közénk!

Itt mindent megoszthatunk egymással, tapasztalatokat és egyebeket.

Kérés, mindenki írja oda a hozzászólása végén a nevét (lehet kitalált is), hogy tudjuk kiről van szó!

Előző csoportok:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Sikeres hónapot kívánok Mindenkinek! De nem csak pozitív tesztet, hanem egészséges terhességet és egészséges gyönyörű kis babát Mindannyiunknak!

Én a kezdetektől itt vagyok, szóval "régi motorosnak" számítok! :)

Anna

2014. júl. 25. 08:50
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/270 anonim ***** válasza:

76 lett a progeszteronom, ami elég jó. Az uh-n pedig a dokim 15 mm-es nyálkahártyát látott.Azt mondta,hogy eddig biztató.

Jelenleg ilyen a görbém: [link]

Gyuláné

2014. aug. 2. 08:38
 122/270 anonim ***** válasza:

Hát az éjjel sajnos megjött.

Ebben a hónapban akkor én duplán játszom :)

Nem szoktam pecsételni, azért kezdtem.

A teszteléssel meg úgy vagyok, hogy szerintem engem sokkal jobban megviselnének az idő előtti negatív tesztek, mint hogy el sem jutok a teszteléshez, mert megjön addig.

MaryAnn

2014. aug. 2. 09:45
 123/270 Estrella84 ***** válasza:
Sajnálom Mary Ann, én is elkezdtem barnázgatni :( .
2014. aug. 2. 09:46
 124/270 anonim ***** válasza:

Anna, itt a görbém, finoman szólva sem tankönyvi, de én ezt most betudom annak, hogy ebben a rohadt melegben szinte soha nem tudtam mérés előtt annyit aludni, mint kellett volna, nem mindenhol valós szerintem az érték, van, ahol jóval később is mértem, mint szoktam, mert éjjel melóztam, később keltem.

Múlt hónapban elég szép volt, most kissé cikkcakkos. Szerintem a lényeg attól még látszik rajta.

[link]

Léna

2014. aug. 2. 12:28
 125/270 anonim ***** válasza:

Ja, azt még hozzáteszem, hogy azért sem hiszem, hogy jó helyre húzta a rendszer, mert nekem még az életben nem volt a 14. napon peteérésem, 18-20. napon szokott lenni.

Léna

2014. aug. 2. 12:30
 126/270 A kérdező kommentje:

Gyuláné ez nagyon biztató! Reméljük most sikerült!

MaryAnn nagyon sajnálom, tudom milyen...

Estrella azért még van remény!

Léna! Szerintem is csak most lehetett ovud, nem jó helyre húzta be.

Én meg lehet neki állok egy új étrend bevezetéséhez, lehet az is sokat segítene hogy rendbe jöjjek...

2014. aug. 2. 16:31
 127/270 anonim ***** válasza:

Köszi Anna a megerősítést, én is így láttam, meg eddig is mindig így volt. Innentől marad a várakozás, ez a legrosszabb rész :D Reméljük, szerencsésebbek leszünk, mint múlt hónapban.

Léna

2014. aug. 2. 19:32
 128/270 anonim ***** válasza:

Sziasztok, majdnem kaptam ma reggel egy sokkot, megmértem a hőmet, és 36,3-at mutatott, pedig elvileg most volt ovum. Ellenőriztem a higanyos hőmérővel, azon 36,7, szóval úgy néz ki, nem működik normálisan a másik... Csak kérdés, hogy mióta mutat pár tizeddel kevesebbet, szerintem nem csak mára romlott el.

Kivel mi a helyzet? Mensi? Teszt?

Léna

2014. aug. 3. 08:10
 129/270 Estrella84 ***** válasza:

Hali mindenkinek! Én 2. napja barnázok, olyan fura. Nem vizes, amikor megtörlöm magam olyan száraz a barnázás. Nincsen mensi görcsöm és néha a jobb oldalamnál szúrkákat érzek. Leesett a hőm2 tizedet amikor először megjelent a barnázás, 2 napig 36.5 volt, majd ma reggel ismét felment 2 tizeddel. Úgyhogy nem tudom most mi lesz, egyenlőre várok.

Léna most hanyadik dpon vagy? Tudod, emlitettem, hogy nekem is volt második hőleesés. Ez lehet beágyazódástól is. Ki fog ezen a héten tesztelni? :)

2014. aug. 3. 12:00
 130/270 anonim ***** válasza:

Estrella, hááát, kettőt és könnyebbet :D Ha igaza van a ciklus.hu-nak, akkor most vagyok a 7. dpo-n, ha nekem van igazam, akkor a 2-on. De ma nem esett a hőm, vagyis nem tudom, melyik hőmérőnek kellene hinnem, a digitális szerint esett, a higanyos szerint nem, az 36,7-et mutatott, igaz, akkor már eltelt egy kis idő az ébredés óta, bár nem keltem föl. Csak azért idegesít, mert az előző előtti ciklusomban nem volt ovum, félek, hogy most is ez van, mert az azért már nem túl normális, ha megint megtörténik.

Léna

2014. aug. 3. 12:33
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!