Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb augusztus végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Bedit márciusi kezdeményezésének folytatása...

Remélem hamarosan visszatérsz közénk!

Itt mindent megoszthatunk egymással, tapasztalatokat és egyebeket.

Kérés, mindenki írja oda a hozzászólása végén a nevét (lehet kitalált is), hogy tudjuk kiről van szó!

Előző csoportok:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Sikeres hónapot kívánok Mindenkinek! De nem csak pozitív tesztet, hanem egészséges terhességet és egészséges gyönyörű kis babát Mindannyiunknak!

Én a kezdetektől itt vagyok, szóval "régi motorosnak" számítok! :)

Anna

2014. júl. 25. 08:50
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/270 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nagyon sajnàlom,akiknek nem sikerült :((

Bàrcsak tudnèk segîteni :(

Èn elèggè bolond lettem :))

Idegesít,hogy csak olyan sokàra jutok el dokihoz,annyira szeretnèm làtni az èn kis Pöttyömet :)

Nem tudok aludni,folyton pisilni kell,ès rosszat àlmodok.

Ma töltöm az 5.hetet,ha minden igaz :))

Dius

2014. aug. 7. 03:11
 172/270 anonim ***** válasza:

Dius, teljesen megértelek, ilyen lassan az életben nem telt még az idő, tudom, ismerős :) De nyugi, el fog jönni az is. Olvasgass pozitív történeteket a szülésről, babavárásról, nézegesd a babaholmikat a neten, tökre feltölt :)

Anna, tudom, hogy azért cikkcakkos, csak volt, hogy hajnali 4-kor még gépeltem, hát akkor nem sikerült időben felkelni még egy mérésre sem :D De mindegy, a lényeg akkor is látszik rajta, ezek szerint jól lőttem be az ovut.

Kezdődnek egyébként a ciklus kínjaim, de a múlt hónapban látható volt, hogy a closti csinálja őket, úgyhogy már nem adok semmire. Szúr, feszül a hasam, meg a normálisnak kb háromszorosa a mellbimbóm. Utóbbi tünetem megvolt múlt hónapban is, aztán csak mensi lett belőle, szóval nem hiszek a testemnek, betudom a clostinak ezeket inkább, szerintem attól van. Ezzel a hónappal kapcsolatban az elején egyébként is volt egy olyan érzésem, hogy most nem fog menni.

Léna

2014. aug. 7. 09:46
 173/270 anonim ***** válasza:

[link]

most csinàltam :)

Dius

2014. aug. 7. 18:04
 174/270 anonim ***** válasza:

Szép, erős teszt :) De nyugodj meg, és ne tesztelgess :D

Léna

2014. aug. 7. 18:34
 175/270 anonim ***** válasza:

Hát, csajok, tudom, hogy semmit nem lehet biztosra venni, és próbálok nem reménykedni, mert nagyon úgy álltam ehhez a hónaphoz, hogy esélytelen, de már konkrét hasszurkákat érzek, a 8-9. dpo-n vagyok. Mindemellett a hőgörbém erősen trifázisos jellegű, állítólag az jót jelent. Pé után 3-4 napig 36,6-36,7 volt, aztán ugrott egy szintet, és azóta nem megy 36,8 alá. 36,8-37,1 között van minden reggel. Nem élem bele magam semmibe, a mellbimbófájdalmat figyelembe se vettem, mert azt csinálhatja a closti, de a hasszurkákat nem. Nagyon kíváncsi leszek.

Léna

2014. aug. 8. 10:56
 176/270 anonim ***** válasza:

Léna, drukkolok nagyon!

Dius, gratulálok neked, ne izgulj, minden rendben lesz.

Lanyok, van valakinek tapasztalata a barátcserjével?

Mes

2014. aug. 8. 11:38
 177/270 Estrella84 ***** válasza:

Lányok! Mensi után ilyen lett a mai tesztem, délben csináltam.

[link]

2014. aug. 8. 14:10
 178/270 anonim ***** válasza:

Estrella, élőben van színe a csíknak?

Nagyon halovány, vagy száradási csík, vagy nem sokkal mensi előtt estél teherbe, vagy volt valami, de nem maradt meg. Remélem a 2. :)

A kövi napokban tesztelj még, abból már szerintem látod mi van.

Léna

2014. aug. 8. 14:20
 179/270 Estrella84 ***** válasza:
Mensi alatt is ugyanezzel teszteltem és akkor ennél halványabb volt, mostmár a férjem is látja :) . Nem kell annyira sasolni, hogy ott van-e vagy nincsen. Vasárnap megismétlem. Ma akartam volna megvizsgáltatni magam, de nem volt orvos, igy hétfőre marad. Próbálok pihenni.
2014. aug. 8. 14:36
 180/270 anonim ***** válasza:
Hm, Estrella, ha erősödik, akkor én arra tippelnék, hogy van ott baba, csak közvetlen mensi előtt jöhetett össze. Menj orvoshoz szerintem is minél előbb, az a biztos :)
2014. aug. 8. 14:53
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!