Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb augusztus végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Bedit márciusi kezdeményezésének folytatása...

Remélem hamarosan visszatérsz közénk!

Itt mindent megoszthatunk egymással, tapasztalatokat és egyebeket.

Kérés, mindenki írja oda a hozzászólása végén a nevét (lehet kitalált is), hogy tudjuk kiről van szó!

Előző csoportok:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Sikeres hónapot kívánok Mindenkinek! De nem csak pozitív tesztet, hanem egészséges terhességet és egészséges gyönyörű kis babát Mindannyiunknak!

Én a kezdetektől itt vagyok, szóval "régi motorosnak" számítok! :)

Anna

2014. júl. 25. 08:50
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/270 anonim ***** válasza:
2014. aug. 12. 15:05
 202/270 anonim ***** válasza:

Hát, a trifazisos görbe biztos babát jelez, csak nem nekem. 14 dpo, ha minden igaz, full nega teszt. Gondolom benne vagyok a kemény 5%-ban, akiknek nem jelez terhesseget. Nem is tudom, miért hittem el, hogy nem igy lesz.

Lena

2014. aug. 13. 08:02
 203/270 anonim ***** válasza:

Léna, ne add fel.

Tegnap mintha már halványodott volna az ovutesztem, de hát még mindig csak a 12. napon vagyok, úgyhogy ráérek. :)

A 7. napon biztos korán lett volna az ovu, hiába volt akkor tojásfehérjés folyásom.

Hónap végén megyek vérvételre, meg a dokihoz, meglátjuk mit mond.

MaryAnn

2014. aug. 13. 09:28
 204/270 anonim ***** válasza:

MaryAnn, pedig legszívesebben föladnám, annyira elegem van az egészből. Az ikrek sikerültek elsőre, a vetélés óta meg semmi, és a műtét után biztos is voltam benne, hogy ez lesz. Mióta eldöntöttük, hogy gyereket szeretnénk, csak szar van szar hátán, legszívesebben már visszacsinálnám az egészet. Előtte boldog voltam, azóta meg csak csalódás és keserűség állandóan. Ha tehetnék bármit azért, hogy ne akarjak gyereket, megtenném.

Léna

2014. aug. 13. 09:51
 205/270 anonim ***** válasza:

Lèna,

En csak a sajat esetemet tudom leírni neked:

Az elso babam elsőre sikerült.1eves volt mikor elhatároztuk jöhet a Teso,aki a 13.!!! probalkozos honapban sikerült.

Semmi szervi bajunk nem volt,a 6.sikertelen hónap utan az orvosom hosszas unszolás utan kivizsgált engem(vervetel,hsg,uh stb),es persze minden rendben volt.

Egyszerűen nem találtam magyarázatot,hogy miert nem sikerül megint!Ovu teszt,hőmérőzes,teák,vitaminok es semmi eredmény.(30eves voltam,tehat az sem magyarázta)

Ezzel csak azt szeretnem mondani,nem vagyunk gépek,nem működünk mindig ugyanúgy.Sajnalom a vetelest,es a felborult ciklusodat,es a sok csalódást is.

Ha ram hallgatsz megpróbálod mentálisan félretenni egy kicsit a dolgokat.Tudom teljesen nem lehet,de probalj meg par hónapot minden nelkul,csak legyetek egyutt amikor jol esik.

Bocsánat,nem olvastam vissza az összes hozzászólásodat,igy csak arra reagálva irtam mindezt le,amit az utolsókban olvastam tőled.

Zs voltam

2014. aug. 13. 21:47
 206/270 anonim ***** válasza:
Sziasztok Léna az első terhességemet nekem is.művi befejezés lett a vége :( Utána 2 hónapba megfogant a lányom :) Nem is tesztelgetem meg semmi. Most új párom van 5 hónapja próbálkozunk semmi pedig már az összes létező dolgot kipróbáltam állandóan ovu tesztet néztem. Nah ebbe a hónapba aztán a Gravidán kívül semmit nem csináltam akkor voltunk együtt amikor tudtunk és egy darab ovu tesztet se csináltam. Majd 27 kiderül sikerült e ;) És hozzá teszem sokkal nyugodtabb is vagyok igy ;) Zsanett
2014. aug. 14. 08:15
 207/270 anonim ***** válasza:

Tegnap már egészen halvány volt az ovutesztem, tehát reménykedek, hogy 5 nap után csak megrepedt a tüsző, és ott vártak rá a kiskatonák :)

Pénteken, szombaton, hétfő reggel és tegnap voltunk együtt.

Most jön majd csak a leghosszabb 2 hét :)

MaryAnn

2014. aug. 14. 09:15
 208/270 anonim ***** válasza:

Köszi, lányok, aranyosak vagytok. Nem szoktam ennyire kiakadni, csak tegnap pont a negatív tesztem után 5 perccel talaltak meg azzal, hogy egy ismerősömnek megszületett a babaja, egy másik meg terhes, és ez nagyon sok volt így. Már jól vagyok.

Egyébként nem szoktam én semmit bevetni, se teák, se ovutesztek, semmi. Egyedül a hőmet merem, azt is csak muszajbol, mert a műtét utan voltak gondjaim a peteeressel, es a dokim mondta, hogy merjem a hőm, hogy lássam, van-e. Ezen kívül semmit nem csinalok, csak együtt vagyunk.

Lena

2014. aug. 14. 09:20
 209/270 anonim ***** válasza:

Lanyok, egy kerdes:

Tojasfeherjes nyak utan mennyivel van a peteeres, ti hogy tudjatok?

Hallottam ugy is, hogy rogton utana, es ugyis, hogy a rakovetkezo elso szaraz nap utan. Tapasztalat? Szombaton volt ilyenem, ma meg tele lettem pattanassal. Akkor kb. keddre teheto? (nem mertem hot, nem ellenoriztem semmit, igy missed ab utan meg korai, csak kivancsi vagyok)

Mes

2014. aug. 14. 10:28
 210/270 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Léna fel a fejjel!

MaryAnn hajrá! :)

Mes! Én azt figyeltem meg, hogy egyik nap megjelenik a tojásfehérjés nyák, majd egy nap szünet, harmadnap megint tojásfehérjés csak intenzívebben, és másnap ovuláció. Most is így történt ebben a hónapban. 7. dpo-n vagyok.

Lányok nagyon szorítok mindenkinek! Nagyon szeretnék még pozitív teszteket látni!

2014. aug. 14. 10:33
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!