Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni legkésőbb augusztus végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Bedit márciusi kezdeményezésének folytatása...

Remélem hamarosan visszatérsz közénk!

Itt mindent megoszthatunk egymással, tapasztalatokat és egyebeket.

Kérés, mindenki írja oda a hozzászólása végén a nevét (lehet kitalált is), hogy tudjuk kiről van szó!

Előző csoportok:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Sikeres hónapot kívánok Mindenkinek! De nem csak pozitív tesztet, hanem egészséges terhességet és egészséges gyönyörű kis babát Mindannyiunknak!

Én a kezdetektől itt vagyok, szóval "régi motorosnak" számítok! :)

Anna

2014. júl. 25. 08:50
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/270 Estrella84 ***** válasza:
Anna! Voltál orvosnál ?
2014. júl. 31. 09:32
 102/270 A kérdező kommentje:
Még várakozok a klinikán. Nem tudom mikor végzek, sokan vannak. :(
2014. júl. 31. 09:50
 103/270 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Bedit vagyok, a kezdeti topiknyitó :)

Páran tudjátok, hogy méhen kívüli terhességem volt, amely elhalt. Nem szívódott fel, hanem begyulladt, így júl 10-én műtétem volt, laparoszkópiás, kivették a jobb petevezetéket. A műtét után kétszer elájultam, bevéreztem és így este újból megoperáltak. Szóval azóta ennyi történt velem, kicsit kikerült a szerencse.

Most már gyógyulófélben. A doki azt mondta ha decemberig nem lesz spontán baba, akkor keressem meg. Úgyhogy elvileg bármikor lehet baba, ráadásul elvileg mindkét petefészekből. Ezt egyébként nem értem, de elvileg átkötötték, így bármikor babás lehetek.

Mindenkinek babásodást kívánok, aki azt szeretne!

Bedit

2014. júl. 31. 11:16
 104/270 anonim ***** válasza:

Bedit,nagyon sajnalom!Èn nem tudtam,hogy méhen kívüli volt a terhességed,a leírtak alapjan eleg szörnyű dolgokon mentél keresztül:-(

Nagyon drukkolok,hogy a szerencse visszatérjen hozzád,és boldog kismama lehessel mielőbb!!

Zs

2014. júl. 31. 13:15
 105/270 A kérdező kommentje:

Jajj Bedit! Szörnyű dolgokon mentél keresztül! Nagyon sajnálom! Remélem ennyi rossz után már csak jó fog jönni! Megérdemelnéd már nagyon! Szorítok értetek!

Anna

2014. júl. 31. 13:32
 106/270 A kérdező kommentje:

Megjöttem a dokitól, nem mondtam neki a halvány pozi teszteket, csak hogy az utóbbi időben érdekes dolgok vannak nálam, illetve gond a vérzésemmel és fájdogál a hasam alja, meg hogy volt egy nagyobb cisztám és szabad hasűri folyadékom. Megnézett kézzel, nem mondott semmit, átküldött uh-ra. Ott kb 1 percet sem vett igénybe a vizsgálat. Douglasban folyadék nem ábrázolódik, és nincs cisztám. Vagyis bal oldalon 15-16 mm-es tüsző és néhány apróbb, a jobb oldal meg PCO gyanús, nyálkahártyáról szó sem esett. Majd visszamentem az első dokihoz, kért vizelettenyésztést, hátha van valami amit kezelni kell, illetve a PCO gyanú miatt adott beutalót hormonsorra. Frankó, mert a másik dokinál ez fél évbe telt és ki kellett követelnem. Azt mondta a doki, hogy majd ír fel fogamzásgátlót, mert azzal kordában lehet tartani a dolgokat. Mondtam neki, hogy én azt biztos nem szedek, már egy éve így sem esek teherbe, mert szeretnénk már babát. Azt mondta oké, akkor kedden keressem a vizeletminta miatt, és utána megbeszéljük a továbbiakat.

Lehet mégis csak mondanom kellett volna a terhességi teszteket, de úgy voltam vele, csak észre vennék ha terhes lennék. Na mindegy.

Egyébként ma is halvány, de egyértelmű lett a tesztem. Nem is veszek többet, ezek szerint tök felesleges. :)

Aztán várom a pozitív teszteket! Dius?! Csináltál újat?

Estrella mi a helyzet nálad? Gyuláné hogy állsz?

2014. júl. 31. 14:14
 107/270 anonim ***** válasza:

majd holnap csinàlok újat :)

ma nem vagyok jól,mintha gombóc lenne a torkomban,a hasam szurkàl,ès fel akar robbanni a mellem :)

2014. júl. 31. 15:12
 108/270 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Anna szerintem kellett volna mondanod a teszteket.

Bedit neked pedig nagyon drukkolok, hogy mielőbb rendbegyere !

Én itt tartok: [link]

Nem tudom mi lesz, mert egész nap úgy fájt a petefészkem, hogy már elgondolkodtam veszek be fájdalomcsillapítót.

Holnap megyek a nődokimhoz, remélem ő megmondja miér fáj ennyire.

Gyuláné

2014. júl. 31. 15:33
 109/270 Estrella84 ***** válasza:

Anna! Nekem már megvolt a hormonvizsgálatom, én most fogok menni hormondokihoz augusztusban, PCO gyanúval.

Hőm még fent van, tegnap azt hittem megfog jönni, megtöröltem magam és halvány rózsaszin folyásom volt, csak aztán nem jött meg. Ma is 1-2 barna pötty a bugyin. Viszont olyan kevés a mennyisége, nekem már ennél több szokott lenni és igy tudom, h megjön még aznap. Bedit nagyon sajnálom a veled történteket, kivánom a mielőbbi babásodást! Gyuláné! A te hőd is szépen alakul.

2014. júl. 31. 15:41
 110/270 anonim ***** válasza:

Nem bírtam ki,csinàltam most egy tesztet...

Szerintetek? 1o.dpo,dèlutàn,25 œs xepil

[link]

2014. júl. 31. 16:17
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!